2777
2789

یعنی حدودا یک دقیقه میشینه بعد میره میفته کنار به نظرتون نگرانی داره؟؟ 

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه سینه خیز و چهاردست و پاهم نره فقط مستقل بشینه بازم اشکال نداره تو این 9ماهگی ؟

چ اشکالی داشته باشه عزیزم هنوز خیلی زوده براش روروئک بگیر شروع میکنه راه رفتن 

چ اشکالی داشته باشه عزیزم هنوز خیلی زوده براش روروئک بگیر شروع میکنه راه رفتن

بچه من نیست بچه فامیلمونه ک چهاردست و پا و سینه خیز نمیره فقط مستقل میشینه برد دکتر گفتن طبیعیه ولی خودش نگرانه الان وارد ده ماه شده

بچه جاریم وارد 10ماه شده اونم درست نمیشینه سینه خیز و چهاردست و پاهم نمیره برد دکتر گفت طبیعیه هر بچ ...

پس نه امیدوار شدم 🤣 ولی فکر نمیکنم 10 ماه طبیعی باشه دیگه سینه خیز نره!!! پسر من یک ماه سینه خیز میره 

دکترش که میگه خوب ولی شنیدم بچه ها که زودتر و به موقع همه فعالیت هاشون هماهنگی اعضای دست و مغزشون بهتر هم باهوش تر معمولا

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼