2777
2789

تقلب برده بودم با خودم مراقب دید و اومد ازم گرفت چنتا هم بودن بعدش من گفتم بخدا ازش استفاده نکردم اونم گفت من که دیدم استفاده کردی جیبت پره معلومه پره تقلبه 

بعدش چنتاشو ازم گرفت و فقط جامو عوض کرد ولی برگمو نگرفت و هیچ علامتی هم نزد ینی گزارش نمیده یا ممکنه بفرسته کمیته انضباطی تقلبا رو ؟

آخه بعد من از یکی دیگه هم گرفت ولی به اون گفت هر چقدر میخوای بنویس من میدم کمیته بعدش که از امتحان رفتم بیرون همون دختره می‌گفت تقلبا رو نگاه میکنه اگه همونا رو نوشته باشی نمره کم میکنن اما اگه ننوشته باشی کاری ندارن راست گفته ینی؟😭

آخه مراقبه به من هیچی نگفت که مثلا نمره کم میکنن یا میفرستع جایی فقط جامو عوض کرد و تقلبامو گرفت همین

ینی ممکنه تقلبامو بفرسته برای استاد یا کمیته انضباطی ؟

تو رو خدا بگید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه یادش بمونه تو بودی تقلب و برگتو باهم ضمیمه میکنه صفر میشی 

ولی کاش مخشو میزدی راضیش میکردی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ببین اگه یادش بمونه تو بودی تقلب و برگتو باهم ضمیمه میکنه صفر میشی ولی کاش مخشو میزدی راضیش میکردی

آخه فقط برگه تقلبمو گرفت و بعدش گذاشت ادامه امتحان رو بدم منم نمیدونستم که قراره گزارش بده وگرنه راضیش میکردم 😭

آخه فقط برگه تقلبمو گرفت و بعدش گذاشت ادامه امتحان رو بدم منم نمیدونستم که قراره گزارش بده وگرنه راض ...

باید باهاش حرف میزدی اونا همروو تحویل میدن اه چقد بدم میاد ازین مراقبای عقده اییییی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

باید باهاش حرف میزدی اونا همروو تحویل میدن اه چقد بدم میاد ازین مراقبای عقده اییییی

ای وای ای کاش باهاش صحبت میکردم منه خنگ فکر میکردم چون برگمو نگرفته ینی کاری ندارع😭😭😭

واقعا ؟آخه چیزی نگفت خودش

میگم دیگه، مراقب برگه‌ی تقلب رو می‌ده به استادت حالا چه حرف زده باشه چه نه. با منگنه وصل می‌کنه به برگه‌ی اصلی و بالاش می‌نویسه تقلب (برگه‌ی یکی از بچه‌ها رو دیدم که این شکلی بود). صفر رد میشه و میبرن کمیته، فکر کنم اونجا ازت تعهد بخوان.

مطمئن نیستم.

sasalele

ای وای ای کاش باهاش صحبت میکردم منه خنگ فکر میکردم چون برگمو نگرفته ینی کاری ندارع😭😭😭

حالا عب نداره امتحان بعدیت برو با مسئول امتحانا صحبت کن بنظرم