2777
2789

تو تلگرام @Mohseni123 رو بزنین.تو چنلش عضو شین.حالا چرا؟؟دیدین تو خرداد سه نمره معمولا خارج از کتاب میاد یا اینکه سخت میاد؟؟

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

اونا از کجا میان؟؟دفترچه راهنمای معلم

حالا خیلی از معلما اینا رو به بچه ها نمیگن ولی این. چنل اون دفترچه رو گذاشته.برین ببینین و سال جدید درسی رو که یاد گرفتین با این دفتز چه بترکونین و ۲۰ بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغه

به خدا که نه.

من امسال دفترچه راهنمای معلم هندسه مون رو کش رفته بودم و تزش عکس گرفته بودم بعد نوبت اول اینکارو کردم.بعد دیدم یکی از سوالات نوبت اول که خیلیی. سخت بود و معلم نگفته بود تپ اون دفتز چه بودش و الان مطکئن شدم که این قضیه واقعیه

اونا از کجا میان؟؟دفترچه راهنمای معلمحالا خیلی از معلما اینا رو به بچه ها نمیگن ولی این. چنل اون دفت ...

نکته جدیدی نیست همه میدونن

ولی این کارم درست نیس

اول باید کتاب کامل بررسی بشه بعد کلی سوال بعد کلی ازمون

اگه وقت اضاف اومد راهنمای معلم

چون اونقدر چیز خاصی هم نداره 

اینا همش شوافه

نکته جدیدی نیست همه میدوننولی این کارم درست نیساول باید کتاب کامل بررسی بشه بعد کلی سوال بعد کلی ازم ...

تو کل کتابو هم حل کنی باز هم احتمالش کمه بتونی اون سوالارو جواب بدی.