nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 عنوان دانشجوهای الزهرا میاین لطفا 59 بازدید | 2 پست سلام دوستان، وقتتون بخیر دوستان شما روزا و ساعتای کاری کادر اداری دانشگاه رو دقیقا میدونین چه جوریه؟ واسه کارای فارغ التحصیلی و تسویه حساب میخوام بدونم مرسی تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 1404/03/19 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nooraa72 عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 3138 اونموقع ک من دانشجوی اونجا بودم از ۸ تا ۳ وقت اداریشون بود چند سال پیشا «رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ» 🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 اونموقع ک من دانشجوی اونجا بودم از ۸ تا ۳ وقت اداریشون بود چند سال پیشا ممنونم عزیزم گفتم الان که وقت امتحانا و نزدیک تابستونه شاید فرق کنه تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.