2777
2789

سلام من امروز سی بهمن تاریخ پریودیم بوده ولی چهار روز پیش یعنی 26 ام کمی لکه بینی قهوه ای داشتم، همون روز بی بی چک یه خط خیلیی کمرنگ انداخت. ازمایش بتا رو سه روز پیش انجام دادم بتام 25 بود و نوشته بود هفته اول بارداری،حالا امروز رفتم سونو میگه همه چی طبیعیه ولی چیزی دیده نشد احتمال نود درصد سقط شده. همچی چیزی امکان دازه? تو رو خدا کمکم کنین دارم دیوونه میشم

من تو یه شهر داغون هستم اینجا نه دکتر درست و حسابی داره نه حتی به سونوگرافیش اعتماد دارم. هنوز لکه بینی قهگه ای پررنگ دارم و کمی زیر دلم درد میکنه و گاهی تیر میکشه بچه ها خواهشا اگه کسی مشابه وضعیت من داشته جواب بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی بتات 25 هست یعنی لقاح دیر صورت گرفته لک اولی برای لانه گزینی بوده

شما باید هفته 8 بری سونو نه 5

الان باید استراحت کنی و بخوابی

ازمایش تیتر بتاتو تکرار کنی

الان نه دو سه روز دیگه

اگه بتات کمتر از 25 شده بود سقط شده اگه نه شیاف مزده دکتر تا محکم بشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

اره شیاف سیکلوژست استفاده میکنم. تو سونوگرافی همه چی نرماله فقط نوشته بقایا دیده شد. اخه اینقدر بزرگ نبوده که خودش دفع بشه بقایاش بمونه.... بدون خونریزی میشه سقط شده باشه? 

اره ققنوس جان منم همینو میگم حتی بی بی چکم هنوز کامل پررنگ نشده فقط خط کمرنگ انگار با خودکار کشیدن، بی بی چک امروزم یه خورده پررنگتر از اونی که روز اول یعنی سه روز پیش زدم،بود. دست و پاهام داره میلرزه از دست این دکترای اینجا

اره شیاف سیکلوژست استفاده میکنم. تو سونوگرافی همه چی نرماله فقط نوشته بقایا دیده شد. اخه اینقدر بزرگ ...

زود رفتی عزیزم باز خوبه چیزی دیده

برو ازمایش تیتر بتا بده ببین بالا رفته یا نه من مرداد سقط کردم دکترم با ازمایش متوجه شد

اگه بالا رفته باشه شیاف پرژسترون میده خونریزیت قطع میشه

فقط خواهشا تحرکت بی نهایت کم باشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عزیزم منم اول لک قهوه ای دیدم بعد خونریزی که سقط شد تو 5هفته. توکل کن به خدا ایشالا دفعه بعد حتما حک ...

شادونه جون دکتر سونو به من گف سقط شده هیچی دیده نمیشه به جز بقایاش....بهش گفتم احتمال داره چون زود اومدم سونو چیزی دیده نمیشه، گف اره بعد باز گف نود درصد سقط کردی

زود رفتی عزیزم باز خوبه چیزی دیده برو ازمایش تیتر بتا بده ببین بالا رفته یا نه من مرداد سقط کردم دک ...

اینجا جواب تیتر بتا سه روز طول میکشع بیاد. تا اون روز سکته رو زدم. اگه بی بیچک بندازم پررنگتر بشه یعنی سقط نشده?

چي ديده اخه؟؟؟؟؟

من بتام٢١بود ي هفته بعد ٨٦٠

دكتر گفت الان چيزي مشخص نميشه هفت شش برو سونو

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

ي هفته قبل پريودم ازمايش دادم

٤روز بعد ازمايشم اره تست گذاشتم پررنگ شد

چون تست دوس دارم😅عكسش هست تو تايپكام

يعني دو رو قبل موعدم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍