2777
2789
عنوان

چیکار کنم حرفای دوستام مهم نباشن

114 بازدید | 23 پست

دوس ندارم به حرفشون اهمیت بدم ولی میدم. چیکار میتونم بکنم؟

اون روز یکیشون گفت وقتی شخصیت رو به قیافه ترجیح میدی میشه تو بعدم خندیدن منم خندیدم ها ولی دلم داشت داد میکشید

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش اینه که چند سال صبر کنی تا بزرگ بشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بزارشون کنار.. قطع ارتباط کن

کسی که واقعا دوستت باشه میدونه ممکنه ناراحت شی و اینطوری حرف نمیزنه باهات

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

خب چرا با کسایی دوست میشی و میگردی که ناراحتت میکنن

یه دوستی دارم همیشه بهم توجه میکنه و اعتاد به نفسمون

بالا میبره. ۶ و ۷ ساله دوستیم . ولی تو یه اکیپ هستم ۶ نفره واقعا دوست ندارم ولی نمیدونم چیکار کنم

بزارشون کنار.. قطع ارتباط کنکسی که واقعا دوستت باشه میدونه ممکنه ناراحت شی و اینطوری حرف نمیزنه باها ...

آره واقعا ولی نمیدونم چجوری بزارم کنار

گلم چرا کسی که همچین شوخی زننده ای کرده رو باید دوست داشته باشی من اگه رفیق صمیمیم که خیلی ام دوسش د ...

خب چجوری قطع ارتباط کنم؟