2777
2789
عنوان

نمیخام ضامن وام بشم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 42 پست
نامردی نیسهمین شخص واسمون زعفرون پاک کرد، پولشو گرفت، ب همون قیمت ک گفته بودبعد موقع تحویل دادن گف ر ...

حالا من این نمیدونم کلی گفتم 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چقدر نامردید بعضیاتون تو این زمونه بخدا خیلیا گرفتارن محتاج همین وام

ضامن شدن تبعات قانونی وحشتناکی داره،بچه بازی نیست که با ترحم کسی بخواد فردی رو مجبور به ضمانت بکنه

حکمم 16 تومنهتا چقد میتونم550 اگه ضامن شده باشم، بازم میشه؟؟

بله میشه گفتم بسته به ریسک خودتون که اگر طرف نداد شما داشته باشید بدید یا از حسابتون کسر بشه می تونید یا علی نمی تونید ناراحتی طرف مقابل براتون اهمیت نداشته باشه زندان ها پر از ضامن هست اگر طرف کاسب هست ومطمئن هستید ضامن بشید طوری نیست چون وام فرزند آوریه وقسط کمی داره هر ماه 

ضامن شدن تبعات قانونی وحشتناکی داره،بچه بازی نیست که با ترحم کسی بخواد فردی رو مجبور به ضمانت بکنه

نه ضامن هر کسی منم اینو نگفتم اما اگه طرف میشناسه به نظرم خیلی ب دور از انسانیت چون اکثرا کارا شده آزاد و این بانکی های خیر ندیده فقط میگن کسر از حقوق 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »