2777
2789

سلام نی نی سایتی های عزیزم 🥺🤍

اول روش خودمو میگم یه بار امتحان کردم خوب شد بادمجون رو پوست گرفتم و وسط شکمش رو خام خالی کردم بعدش سرخ کردم یکم و بعدش گوجه هایی که جدا سرخ کردن بودم و ریختم وسط شکم بادمجون گذاشتم داخل توستر حالا می‌خوام گوشت مرغ و پیاز هم بهش اضافه کنم باید چیکار کنم؟؟ راهنمایی لطفا

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

بادمجون رو پوست بگیر داخلش رو خالی کن سرخ کن گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بده ادویه و فلفل و نمک و رب بزن خوب بپز بذار تو شکم بادمجون.گوجه هم رنده کن با پیاز ...سرخ کن یه استکان آب بریز رو بادمجون ها بذار بپزه

مامی کیا ی سابق هستم 

سلام قشنگم 🤍 

من خودم با بیست و هفت سال سن خیلی توی آشپزی حرفه‌ای نیستم 🤦🏽‍♀️ولی خب مامانم به این روش درست می‌کنه که:

بادمجون خام رو پوست میگیره، وسط شکمش رو یه شکاف ایجاد میکنه بعد سرخ می‌کنه.

برای مواد داخل شکمش، گوشت چرخ کرده و ذرت و پیاز و فلفل دلمه ای و ادویه جات و اینجور مخلفات رو با رب تفت میده ، بعد مواد رو می‌ریزه توی اون شکافی که توی بادمجون بود روش پنیر پیتزا میرزه و می‌زاره فر در حدی که پنیر آب بشه.(توی قابلمه هم میشه گذاشت البته)

حتی میتونی براش سس هم درست کنی که بعد دوباره توی اون سس با حرارت یکم پخته بشه.

🩷💍🩺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام قشنگم 🤍 من خودم با بیست و هفت سال سن خیلی توی آشپزی حرفه‌ای نیستم 🤦🏽‍♀️ولی خب مامانم به این ...

قربونت عزیزم 😍🤍

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

بادمجون رو پوست بگیر داخلش رو خالی کن سرخ کن گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بده ادویه و فلفل و نمک و ر ...

مرسی عزیزم