سلام قشنگم 🤍
من خودم با بیست و هفت سال سن خیلی توی آشپزی حرفهای نیستم 🤦🏽♀️ولی خب مامانم به این روش درست میکنه که:
بادمجون خام رو پوست میگیره، وسط شکمش رو یه شکاف ایجاد میکنه بعد سرخ میکنه.
برای مواد داخل شکمش، گوشت چرخ کرده و ذرت و پیاز و فلفل دلمه ای و ادویه جات و اینجور مخلفات رو با رب تفت میده ، بعد مواد رو میریزه توی اون شکافی که توی بادمجون بود روش پنیر پیتزا میرزه و میزاره فر در حدی که پنیر آب بشه.(توی قابلمه هم میشه گذاشت البته)
حتی میتونی براش سس هم درست کنی که بعد دوباره توی اون سس با حرارت یکم پخته بشه.