2777
2789
عنوان

بدون عشق دوباره ازدواج کردم

2546 بازدید | 110 پست

دفعه اول عاشقش بودم از همه چیزم به خاطرش گذشتم ولی نه محبتی نه عشقی نه کادویی نه توجهی 

تو رابط... ه اسم بقیه رو میآورد هر چی التماس و گریه کردم اصلا هیچ تغییری نکزد 

اخرای زندگیمون خیلی بهتر شده بود اما چیز در من مرده بود که دیگه درست نمیشد سالها تو قلبم با چاقو زندگی میکردم 

قرص اعصاب میخوردم از خودم متنفر شده بودم روانی شده بودم ...

حتی به حدی عاشق بودم که بعد طلاق هم خواستم برگردم 

حتی برگشتم ولی دیدم هنوز همون آدمیه که دوستت دارم رو از من دریغ می‌کنه 

من یه دختر جوان شاغل مستقل بودم دانشجو یه رشته خیلی خوب همه ارزوشون بود جای من یا همسرم باشن!

ولی رفتار این بیشعور با من ..... 

عشق منو با شغلش یکی کرده بود و چرتکه مینداخت دلش نمیومد حتی ی دونه شاخه گل برام بگیره حتی بعد طلاق که خواستم آشتی کنم باز هم کادو نگرفت با این که بارها بهش گفته بودم که دلم میخواد برام کادو بگیری 

(وضع مالیش عالی بود و کادو های خیلی بزرگ هم بهش فشار نمی‌آورد )

تا این که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعاکنید خداسلامتیمو بهم برگردونه ریم مشکلی نداشته باشه 

مامانم نگرانمه 💔🌱🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اگه هستین تایپ کنم بقیشو

هستیم بذار

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋