2777
2789
عنوان

به نظرتون برا ی پسر کدوم شغل خوبه

101 بازدید | 16 پست

۱۹ سالشه داداشمه تازه دانشجو شده سابقه کار نداشته تا الان

فعلا اینارو دیدیم از نظرمون خوب بوده

اسنپ با ماشین

منشی

فروشنده لوازم خانگی یا پوشاک 

صندوقدار

پذیرش شیفت شب هتل

محصولات فرهنگی 

کافی نت

یا چیز دیگه؟

بین اینا صندوقدار و پذیرش هتل

میتونه دوره هم بره برای نسخه پیچی توی داروخانه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم اگه عرضه داره و دست به آچار بره یه فن یاد بگیره اینا که گفتی همش مقطعی هست باید پسر فنی بلد باشه که بشه از تو شهرهای بزرگ یا توی کوره دهات یا داخل و خارج ازش پول در آورد 

لوله کشی ، برقکاری ، تعمیرات لوازم خانگی ، تعمیر و نصب کولر ، میکانیک سبک‌و سنگین ، جلوبندی ، صافکاری و نقاشی ، الکترونیک و‌مدار

بین اینا صندوقدار و پذیرش هتلمیتونه دوره هم بره برای نسخه پیچی توی داروخانه

ببخشید من می‌خوام دوره داروخانه برم خوبه؟یا دستیاری دندون پزشکی خوبه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

باید ببینه با تایم کاری کدوم میتونه کنار بیاد البته تابستون تایمش آزاده.

هر کدوم که حقوق خوب میدن و بیگاری نمیکشن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
ببخشید من می‌خوام دوره داروخانه برم خوبه؟یا دستیاری دندون پزشکی خوبه؟

بین اینا نمیدونم راستش کدوم بهتره

تحقیق کن از نظر ساعت کاری و حقوق ببین کدومش مناسبتره

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اسنپ رو تو هر سنی میتونه بره...بهتره بره یه فنی ساد بگیره...مخصوصا کار های مربوط به ماشین،مثل صافکاری،جلوبندی،مکانیکی،....یا کار های مربوط به تاسیسات و برق و لوله کشی و این کارا

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بین اینا نمیدونم راستش کدوم بهترهتحقیق کن از نظر ساعت کاری و حقوق ببین کدومش مناسبتره

هرچی بیشتر تحقیق میکنم با دو دل میمونم🥲

حقوق داروخانه کمتر از دستیاری هست اما خب دانشجو هم هستم بازم موندم چکار کنم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

هرچی بیشتر تحقیق میکنم با دو دل میمونم🥲حقوق داروخانه کمتر از دستیاری هست اما خب دانشجو هم هستم بازم ...

تایم کدوم برات بهتره؟ هر کدوم با دانشجو بودنت بیشتر همخوانی داره برو

تایم کدوم برات بهتره؟ هر کدوم با دانشجو بودنت بیشتر همخوانی داره برو

فک کنم داروخانه ،ممنون ازتون💕