2777
2789

#پسرزایی

🔹افزایش تعداد اسپرم ها احتمال پسر دار شدن را بیشتر می کند.

🔹بهتر است برای بیشتر شدن تعداد اسپرم در هنگام نزدیکی، پدر 2 تا 5 روز قبل از تخمک گذاری از ارگاسم خودداری نماید.

🔹 بیضه ها را خنک نگه دارید. هنگامی که بیضه ها خنک تر از دمای بدن هستند تولید اسپرم بیشتر می شود.

🔹مردانی که سیگار می کشند تعداد اسپرم پایین تری دارند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

# پسرزایی

🐥آقا دو هفته قبل از اقدام به بارداری سویق گندم و جو میل کند 3 ق سویق گندم + 1 ق سویق جو

🐣مصرف دوره 40 روزه سبزی کاسنی توسط آقا

شبی یک ق م پودر کاسنی با آب قورت بدهد یا روزی 7 برگ کاسنی تازه میل کند، یا روزی یک سوم استکان عرق کاسنی

🐥آقا گرم کننده های لطیف مانند: مویز و انجیر میل کند

بچه چ پسر چ دختر همش یکیه مسئولیت داره آینده اش تربیتش 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

👼#پسر_زایی🐥آقا قبل از انعقاد نطفه دست راست را بر سمت راست شکم خانم قرار داده و 7 مرتبه سوره #قدر ب ...

همه چی اوکی بود تا به این پیامت رسیدم😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

گفتم

بدرد من نمیخوره تودلیم پسره 😂😂

دخترزایی روبزار بچه دومیمیخام دختر شه که جفتشونو داشته باشم هم دختر هم پسرانشالله

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.