2777
2789
عنوان

دختر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوای نخواهی تاثیر می‌ذاره چون خیلی از چیزا دست منو شما نیست متاسفانه

تاثیر که مسلما گذاشته، به خصوص که دوران کودکی من دوران جنگ بود و محدودیتها خیلی بیشتر...  ولی تسلیمش نشدم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
جامعه کیلویی چنده خونواده مهمه که اینجوریه پیشماها هنوز

شما نصف عمرت توی جامعه و محیط بیرون میگذره و تفکر افراد بیرون و مردم روی زندگیت موثره و نمیتونی بگی کیلو چند!!

همه چیز خانواده نیست

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

دختر یعنی تاج سر داداش و باباش دختر یعنی یه موجود دوستداشتنیدختر یعنی برکت زندگی خانواده دختر غمخوار ...

اینا فقط حرف اما چیزی که تو جامعه میبینم به چیزی کاملا برعکس اینه 

کافیه یه نگاهی به تاپیک ها بندازی به دختر های جامعه 

اینا فقط حرف اما چیزی که تو جامعه میبینم به چیزی کاملا برعکس اینه کافیه یه نگاهی به تاپیک ها بندازی ...

اینجا و مجازی همش اه و‌ناله هست کسی واقعیت رو نمیگه اطراف ما پر از دخترای قوی و با اراده و خانواده دار، اجتماعی که دختر رو کالا ببینه روش قیمت بزاره برا جنسیت همون بهتر که آدم خودشو اونجا طلق نکنه و تو خانواده امن خودش باشه

شما کلا خودتو زدی به اون راه عزیزم اونی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد

افرین شما هم خیلی زندگی تیره ای داری به بقیه اتهام نزن و تعمیم نده ادامه بده همین فرمون رو .....