2777
2789

من روز چهارم از عملمه سایز سینم خیلی بزرگ و افتاده بود 95 اینا بود الان چهار روز میگزده فقط لیفت شده همون سایزه بزرگه 😢😢😢من بارها تاکید کردم 70 بشه من بزرگ دوست‌داشتم 

شما تجربه دارید چقد ورم میکنه و بعدش چند سایز کم میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصد انجامشون دارم لطف مبکنی بگی هزینه عملت چقد شد و چه کارایی کردی پیش چه دکتری رفتی و دردش چقدره ...

کلا با آزمایشات و داروها همه 90 شد 

درد اصلاااا اا نداره خیلی خوبه اصلا نترس

همه میگن درد داره سینم ۸۵ شل و ول و افتادس از نوجوونی کتفم درد گرفته

اصلا درد نداره بعدشم مسکن میخوری عزیزم 

منم خیلی اذیت بودم خودم طی ریف سینه هام بزرگ ولی امید وارم همونی ک میخوام بشه منم اگه الان جراحی نمیکردم سن بالا دچار مشکل میشدم 

اصلا درد نداره بعدشم مسکن میخوری عزیزم منم خیلی اذیت بودم خودم طی ریف سینه هام بزرگ ولی امید وارم هم ...

اره دکتر به منم همینو گفت یعنی شما از اتاق عمل اومدی بیرون تاحالا درد نداشتی

درن اذیت نمیکنه

وای منومثل سگ میترسم

اره دکتر به منم همینو گفت یعنی شما از اتاق عمل اومدی بیرون تاحالا درد نداشتیدرن اذیت نمیکنهوای منومث ...

شاید باورت نشه اصلا درد نداشتم بهم پمپ درد وصل کردن درن همون لوله منظورته ب من درن وصل نکردن فقط روز سومم از طرف تیم گزشکی اومدن یه چسبایی روی بخیه بود برداشتن و پانسمان کردن 

شاید باورت نشه اصلا درد نداشتم بهم پمپ درد وصل کردن درن همون لوله منظورته ب من درن وصل نکردن فقط روز ...

اون زحمات درد نمبکنه?یا پانسمان کندن درد نداشت? درن اکه ندارین پس کثیفیه بعد عمل با سرنگ میکشید?

ینی منم 70 نمیشم دیروز بهم گفتن همش ورمه

اخه هر سینه به یه اندام خاص میاد مثلا چهار شونه باشی ۷۰ یا ۷۰ خیلی کوچیکه هیکلت قشنگ نمیشه میتونه واسه ۷۰ دربیاره ها ولی نسبت به بدنت یه جوریه دبگه خیلی موچولدعه منم چهار شونم گفتم ۷۵ بشه میگه اونوقت قفسه سینت زشت میشه