2777
2789

شده تو سه ماهه اول آمینوشور بدین مثبت بشه؟

من نرفتم بدم

ولی گاهی حس میکنم خیس میشم

البته میرم سرویس خودمو خشک میکنم میام دستمال میزارم راه میرم میشینم سرفه میکنم خیس نمیشه

فقط ببخشید لاش خیسه ولی رو دستمال خیس نمیشه مگه اینکه بکشم روش که اونوقت ترشح بی رنگ رقیقه

توهم زدم؟

اللهم عجل لولیک الفرج

ترشحات خود واژن هم هس

کیسه آب باشه معمولا یسشترسرازیرمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشحات خود واژن هم هسکیسه آب باشه معمولا یسشترسرازیرمیشه

آها نه مال من اونجوری نمیشه

حتی چند دقیقه میشینم هیچی بیرون نمیریزه

اللهم عجل لولیک الفرج
خب ترشحات بارداریه دیگه، فشار به مثانه هم میاد همیشه یکم ادرار حالت آبکی از واژن میاد باز از دکترت ب ...

دکترم که گفت چون خیلی فکر میکنی برا همونه

اللهم عجل لولیک الفرج
دوران بارداری خودش باعث میشه ترشح داشته باشی نگران نباش طبیعیه اگه تلگرام داری تاایدیمو بدمت پیام بد ...

همین گروه مامانای اقدامی و باردار؟

اللهم عجل لولیک الفرج