2777
2789

من حقوق شوهرم کلا دست خودمه و به تازگی توی کارش پیشرفت کرده و حقوقش خیلی بالاس.

بچه ها من مشکلی که دارم اینه م خانوادم مدام ازم درخواست پول میکنن و بهم عذاب وجدان میدن ک انگار حقشونه .مثلا مادرم میگه پس بچه واسه چی بزرگ کردیم یا بهم میگن وقتی مجرد بودی زندگیمون رو خرج تو کردیم 

از طرفی عذاب وجدان دارم ک شوهرم صبح تا شب سرکاره و کمرش خورد میشه تا این پول رو بدست بیاره از طرفی جون دعوا زیاد داریم گاهی هم ..

اگه قرار باشه هر ماه چندین میلیون یا بیشتر بدم ب خانوادم همین مبلغو میتونم پس انداز کنم واسه زندگیمون ولی بهم حس گناه میدن ک نمیتونم در مقابلشون نه بگم

مامانم همش زنگ میزنه ک پولمون تموم شده

بگو بازنشستگی‌ الان نهایت پنج تومن باشه

برای اینکه براشون پررو بازی دربیاری از این به بعد ماهی چهل تومن رو برای شش ماه به من بده که روشون کم بشه /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضرت زهرا می‌فرمایند زن باید امانتدار مال همسرش باشه

یعنی حواسش باشه بیهوده و ناروا خرج نشه

همسرت بهت اعتماد کرده شما خیانت در امانت میکنی عزیزم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

قبل ازدواجتون اموراتشون چطور میگذروندن که الان خوردن به پیسی؟ 

شما عادتشون دادی بگو من شاغل نیستم پول شوهرم اونم راضی نیست 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

اون موقع که جبک جیک مستونش بود فکر زمستونش نبود مادرت. اما اللن تو فکر زمستونت باش.... پس مسدن پولو یا قرضالپس نده س؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

قبل ازدواجتون اموراتشون چطور میگذروندن که الان خوردن به پیسی؟ شما عادتشون دادی بگو من شاغل نیستم پول ...

حقوق خودم بیست تومنه اونو کامل اول ماه میریزم واسشون ولی بازم..

حقوق بابام ماهی شصت تومنه ..نمیدونم چیکار میکنن ک انقد کم میارن

احمقا تاپیکش سرکاریه

این بدبخت آه نداره با سودا ناله کنه😂

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

اون موقع که جبک جیک مستونش بود فکر زمستونش نبود مادرت. اما اللن تو فکر زمستونت باش.... پس مسدن پولو ...

نه پس نمیدن.وقتی میگم پول نیس با نهایت بی احترامی رفتار میکنن انگار من گناه مرتکب شدم

اجازه بده باور نکنم 

چهل تومن حقوق شوهرتو میدی 

بیستم مال خودتو میدی این شصت تومن 

خودشونم شصت تومن میگیرن 

یعنی ۱۲۰ مگه نون و  پول میخورن 

من باشم از این ماه یه قرون نمیریزم براشون