2777
2789
عنوان

افغان ها پانزده تیر می روند

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغه دوباره برمیگردن بعدم چندین نفر تو سفارت کار میکردنگفتن روزی به 150 تا افغانی پاسپورت میدادن

شما نخوای یکی بیاد خونت کسی میتونه ب زور بیاد؟مطمئن باش خودشون راهشون میدن ک انقدر افغان ها زیاد شدن!کلا اینا کمر بسته ن ب نابودی ما ایرانیا از یه طرف افغان هارو اوردن تو کشور ما از یه طرف جوونا بیکار بی پول از ی طرف گرونی 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خدا به همراهشون. انشالله بهترینا نصیبشون بشه. فقط هر چه زودتر و بیشتر برن کشورشون یا جاهای دیگه 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بدبختی یه کسایی میان ایران آدم حالش گرفته میشه

قاتل خلافکار و...

برن که برنگردن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

کاش برن زودتری ،بعضیاشون خیلی وقیح شدندوپررو

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج