2777
2789

در واقع همکار هستیم،من در طول کارم با کسی صمیمی نشدم ،بعد این اخریا حس کردم با دو تاشون هم انرژی هستم ، ینی میتونم باهاشون در ارتباط بیشتری باشم ، بعد یه گروه داریم سه نفره دیروز عصر بهشون گفتم حوصلم سر رفته اگر کار ندارین بیاین اینجا، اینم بگم شهرمون کوچیکه، مثلا ده دقیقه ای میتونن بیان ،بعد من پریشب کیک ژله ای درست کردم چون بار اول بود ذوق داشتم چون خوب شده بود واقعا ، بعد وقتی اومدن من برای پذیرایی براشون آوردم، یکیشون خیلی گله ولی اون یکی اداییه، بعد داشتم توضیح میدادم که اره خوب شده و فلان ،در اومد گفت حالا خیلی هم ....،ینی خیلی هم خوب نشده ، منم گفتم چقدر قشنگ زدی تو ذوقم،بعدم با ادا همه رو خورد، واقعا خیلی بد خورد تو ذوقم ، از چشمم افتاد.

همش حرفش از دیروز تو ذهنمه

ینی نمی تونست حتی اگر خوب نشده ذهنش ببنده یا نخوره اگر بد شده ؟

توقع کافه داشته ازم ؟

بدم اومد ازش

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اگه جای شما بودم با این خانومه که اداییه رابطه مو کم میکردم و دیگه مثل قبلا باهاش نمیشدم 

ولی اونی که میگی گله رو نگه دار و باهاش اوکی باش 

متاسفم براش که انقد بی چشم و روعه

حرف اون بد بوده درستهولی درکل رفاقت همینه با ادمای مختلف و طرز فکرای مختلفقرار نیست یکیو پیدا کنی که ...

نه من نمیگم تعریف و تمجید،ولی نیازی هم نیست همه چیز رو انقدر صریخ بگه 

چجوری بهش فکر نکنم

ببین این تو ذوق خوردنه برای منم خیلییی پیش اومده حتی تو مسائل شخصی حتی مدل مو فرم بدن و .‌.. 

باید کنار بیای شاید اخلاقت یکم شبیه من باشه من همش خودخوری میکنم اما چاره ای نیست باید حرف های بقیه و بی رحمیاشونو حتی ، بپذیری چون بقیه لزوما مثل ما فکر نمیکنن

❤️‍🩹
الان متوجه شدی که مناسب رفت و امد نیس اشکال نداره زود متوجه شدیارتباطت رو با اونیکی پررنگ تر و با ای ...

اگر بگم انقدر ناراحتم دلم میخواد گریه کنم باورت میشه؟

البته شاید در دوره PMS بودن هم بی ربط نباشه 

عزیزم من اگه جای شما بودم با این خانومه که اداییه رابطه مو کم میکردم و دیگه مثل قبلا باهاش نمیشدم ول ...

دقیقا میخوام همین کار کنم 

در حالی که خودش همش در حال تعریف از خودش و بچه هاشه،من بابد بزنم تو ذوقش؟

من خودم ازینجور آدما زیاد اطرافم هست ولی تو ذوقشونم نزدم فاصله گرفتم ازشون

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍