2777
2789

چه تو مجازی چه تو واقعیت قدر اطرافیانتون رو بدونید 

اصلا این هفته کلی تو نزدیکامم خبر مرگ شنیدم ختم رفتم

یکم مهربون تر باشیم باهم میبینم تو مجازی خیلی می پرن به همدیگه مخصوصا خانما نسبت به خانما چرا بچه ها این همه گارد برای چیه؟ چرا می خواین ثابت کنین بدبخت ترین؟ 

به هر حال مواظب خودتون باشین♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرگ به این تعداد همیشه بودهمنتها الان دارن رسانه ایش میکنناینستا گرامو جرات ندارم باز کنم حتی

چه بد که همیشه همین بوده و کسی باخبر نمیشده

این چیزی که گفتین به مراتب بدتر از اینه که بگیم جدیدا زیاد شده

یعنی یه سری آدم در خفا کشته شدن همیشه و آبم از آب تکون نخورده

چطور مواظب باشن خانما؟ باشه اسنپ سوار نمیشن دیر بیرون نمیرن تنها جایی نمیرنهانیه بهبودی که توی خونه ...

نه نه اشتباه متوجه شدید من اصلا منظورم این نبود صد در صد فقط از طرف ما این انجام نمیشه

منظورم از مواطب خودتون باشید همین چیزای روزانس که میگن مواظب خودتون و اطرافیانتون قدرشونو بدونید حرفم این بود

وای تا میام احساسی حرف بزن خودم کاربری رو می بینم خندم میگیره😂😭نمیشه عوض کرد

خب دیگه تاوان باید بدی حالا صبر کن میام کارد کاردیت میکنم 🤣این کارد کاردیو شنیده بودم باید استفادش میکردم حتما

چه بد که همیشه همین بوده و کسی باخبر نمیشدهاین چیزی که گفتین به مراتب بدتر از اینه که بگیم جدیدا زیا ...

آب از آب تکون خورده مسلما

ببین این خیلی دردناکه 

ولی تو همه جای دنیا هست

ربودن وقتل و همسرکشی و...

الان فقط امید رو به حد زیاد از آدما گرفتن

فکر میکنی الانکه میگن ومیشنویم قراره امار پایین بیاد؟

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...