2777
2789
عنوان

کشیدن چهارتا دندون چقدر طول میکشه

80 بازدید | 12 پست

یکجا میکشن یا ی فاصله ای بین این چهارتا میذارن 

زمان چقدر میشه کلا 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکجا نمیکشن شاید دو هفته ای یکی بکشن برات

نه بابا الان هفته ای چهارتا براش کشیدن که

میخواستم بدونم این چهارتا رو مثلا هر یکساعت تو امروز میکشن یا همرو یکجا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

هر دو رو ی فک هستن کنار هم باشن و رو ی فک باهم میکشن

مرسی یکجا دیگه پشت سرهم؟

مرسی یکجا دیگه پشت سرهم؟

خب رو ی فک هستن ؟

کنار همن؟

من ی فک ۸تا دندون باهم کشیدم

ی فک ۱۱دندون باهم 

ولی مردم 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نه بابا الان هفته ای چهارتا براش کشیدن کهمیخواستم بدونم این چهارتا رو مثلا هر یکساعت تو امروز میکشن ...

نمیدونم 

چون من خودم خواستم  دوتا رو با هم بکشم گفت اذیت میشی البته من دندون عقلم جراحی میخواست