2777
2789

مرکزاستان خونه وسط شهرهست طبقه همکف پارکینگ انباری بالکن داره پذیرایش بزرگه اشپزخونه کوچک یه خواب داره کمد دیواری نداره نزدیک به مهد ومدرسه بچهاتون  هم هست تازه داره رنگ آمیزی میشه سینک و کابینت هم عوض میشه پول پیش گفتن ۱۰۰ اجاره هشت بنظر شما چکار کنم ؟؟محله خوبیه منم اینجا غریبم کسیو نمیشناسم قراره دوسال زندگی کنم بعد ان شالله خونه خودم آماده میشه لطفا نظرتون بگید خیلی مهمه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میشستم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
بله میشستم

اخه کمد دیواری نداره منم خیلی پتو تشک وسیله اضافه دارم اینا رو بچینم گوشه اتاق خواب زشت نیست؟

اخه کمد دیواری نداره منم خیلی پتو تشک وسیله اضافه دارم اینا رو بچینم گوشه اتاق خواب زشت نیست؟

اگر مهمون داری آره زشته وگرنه آدم خودش باشه که تحمل میکنه دیگه .

اگر پول بیشتر دارید یا میتونید جای  بهتری پیدا کنید بگردید بهتر پیدا کنید .آخه الان همه خونه ها کمد داره. 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

منم نمیدونم کدوم شهری من اصفهانم خونه با این مبلغ فقط توی خواب پیام میشه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
اگر مهمون داری آره زشته وگرنه آدم خودش باشه که تحمل میکنه دیگه .اگر پول بیشتر دارید یا میتونید جای ...

مهمون که خیلی کم برام میاد چون فاصله تا شهر خودمون زیاده معمولا هم خانوادم میان غریبه نمیاد چون قسطای خونه رو دارم میدم دیگه بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم

واقعا؟یعنی گرونتره

اینجا بله