2777
2789
عنوان

ازدواج دختر اصفهانی با پسر بختیاری

823 بازدید | 67 پست

بنظرتون چقدر حساسه این قضیه؟چه چالش های فرهنگی میتونه داشته باشه؟

و کلا همه بختیاری ها اهل رفت و امد زیاد و مهمونی چند روزه هستند؟

عه منم خواستگار لر دارم خودمم فارسم الان تاپیک زدم 

ولی برای من خیلی سال تهرانن

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو یه شهریم   شوهرم  البته  از  شهرستاتهای نزدیک شهر بود بعد امدن شهر  😒 ولی یه چیزی بگم مسیر مون تا خونه بابا ۱۵ کیلومتره  تو همین شهر  

واقعا  گندترین حالت ممکنه   گندش بزنن 

تا میتونید تو محله های نزدیک خودتون شوهر کنین   بخدا این چیزا بعدا مشکل میشه   بعدا میفهمین چی میگم 

اگر رفت و آمد براتون مهمه حتما از اول بگو و باهاشون صحبت کن .سنگاتو وا بکن و دقیقا به پسر بگو که اهلش نیستی که فردا دچار مشکل مشی عزیزم . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

اتفاقا اصفهانیا خیلی خیلی به لر ها شبیه عادت و فرهنگ و حتی اصطلاح هاشون  ،،اصلا یه زمانی اصفهان دست بختیاری ها بود سرچ کن تو نت .... واسه همین بهم خییییلی شبیه هستن 

من شوهرم اصفهانیه ولی زنداداشم لره اینجا شباهت هاشون رو فهمیدما یعنی خود زنداداشم تعجب میکنه چرا همه چیشون شبیه لراست 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

دوماد ما لر میگه ما فامیل زن فامیل نمیدونیم رفت وآمد با کسی نمی کنه نهایت خونه پدرم بیاد اونم نه همیشه شرایط مالیش هم خیلی خوبه .مادرش زیادی سلطه داره میگه بین مادرای لر عادی بااحترام به همه لرها ولی ما کرده خودمون پشیمونیم ولی همه یجور نیستن سعی کن خوب بشناسیش

از جایی ک خودم اصفهانیم وخاستگار بختیاری هم داشتم چندتایی و اطرافمم دارم میبینم به نظرم این کارو نکن ، فرهنگ هامون باهم فرق داره ، مگه اینکه پسری را انتخاب کنی که خیلی دوستت داشته باشه چون ذاتن اونها بیش از حد خانواده و پدرومادرپرستن، بیش ازحد به خواهروبرادر بها میدن، بیش ازحد انتظارما رفت و امد و دخالت دارن .....البته بازهم بستگی ب اخلاق خودتون و طرف مقابلتون داره ولی من باشم رد میکنم .