2777
2789

کارهای خونه

کار خودم

بقیه ش هم لم میدم رو مبل نی نی سایت

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خونه اشپزی خونه ی بابامم بقیشو تا شب 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

منم گاهی حوصلم سرمیره..اماهرشب میریم ی دوری میزنیم ولی بازم بی فایده اس..

گاهی میرم پیش مادرم..دوستام میان..جاری ومادرشوهرم میان من میرم

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘

خونه خانواده خودم😊 وشوهرم😠 و یه دوست خانوادگی داریم☺ جمعه ها محاله خونه باشیم دلمون میگیره😔 مثلا هفته پیش رفته بودیم نمایشگاه مبل سفارش د ادیم امروز میارن😊😊😊

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
من یروز هفته رو خونه مامانمم ۳ روز هفته رو باشگاه  مابقیش هم همش با دخترم سروکله میزنم  ...

خوشت میاد بریزن سرت خونتو کثیف کنن؟سه سال اول زندگیم چنان مهمون داری کردم دیگه اسم مهمون میاد موهای تنم سیخ میشه، منتوشهرغریبم،کارخونه میکنم،گاهی خیاطی ،گاهی مغازه تماشامیرم ،پیاده روی به همسایه سرمیزنم کیک وشیرینی میپزم خیلی هم تلگ رام ونی نی سایت میام،امروز مثلا تا الان خیاطی میکردم بعدشم میخوام برم بیرون قدم بزنم

❤️لایکم نکن مهربون❤️