2777
2789
عنوان

کسی راهکاری برای مشکل من داره❓️

189 بازدید | 14 پست

از دست بابام کلافه شدم 

مامانمم همینطور ولی نسبت به پدرم کمتره

مدام در حال ایراد گرفتن از منه

من عادت دارم شونه‌ام رو بزارم جلوی میز آرایشم و توی باکس خودش نباشه. میاد میگه این چرا اینجاست؟ اون چرا اونجاست؟ چرا این کجه اون کجه

آخرش هم می‌رسیم به تنبل و بی‌مصرف بودن من و بعد که آره فلانی خوب تو رو شناخته اونم میدونه تو تنبلی

خسته شدم به خدا

هر کاری هم بکنم یک چیزی برای گیر دادن به من پیدا میکنن. اشتباهات گذشته‌ام رو میزنن توی سرم، اشتباهات الآنم رو میزنن توی سرم. بعد هم بهشون میگم "خب بسه دیگه فهمیدم. سر تا پای من ایراده" میگن "نه چرا روی خودت عیب میزاری اتفاقا خیلی هم نقاط مثبت شخصیتی داری" نمیدونم اون نقاط مثبت شخصیتی کجاست که هیچ وقت ازش تعریف نمیشه و همیشه بدی‌ها و نقص‌های منه که باید گفته بشه.

بعد میگن چرا اعتماد به نفس نداری، چرا خودباوری نداری خب بگو کی باعث شده؟ کی اینا رو از من گرفت؟ 

دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار بکنم

نمیتونم دیگه کنار بیام باهاشون

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یک روز غیر روزهایی که بحث دارین راجب این موضوع صحبت کن یا به مشاور بسپار

هر بار که خواستم صحبت بکنم تهش من مقصر شدم و این که این رفتارها حقمه

متاسفانه پدرم مشاور رو قبول نداره و عقیده داره همشون چرت میگن و حرفی که بخوای رو بهت میزنن

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر کنم هر چیو خودت دوست داشتی اینجا تعریف کردی و مثلا نگفتی کفشامو مثل بچه دو ساله پرت میکنم یا شلوارم وسط اطاقه اما در کل دوستت دارن و چیزی میگن برا خودته که شلخته نباشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم فکر کنم هر چیو خودت دوست داشتی اینجا تعریف کردی و مثلا نگفتی کفشامو مثل بچه دو ساله پرت میکنم ...

نه عزیزم من فقط برس مو رو اونجا میزارم بقیه وسایلم همه مرتبه و کاور شده سرجای خودشون. خودم اتاقم رو جارو میزنم و مرتب میکنم ۱۸ سالمه بچهٔ ۲ ساله که نیستم. 

حداقل با مامانت برو .زن ها میتونن روی مردشون تاثیر بزارن

رفتم یک دوره

موقعی که به بابام می‌گفتیم که چیا گفته گارد می‌گرفت که اون چرت میگه فقط حرف‌هایی که دوست داری بشنوی رو بهت میگه دروغ میگه

نه عزیزم من فقط برس مو رو اونجا میزارم بقیه وسایلم همه مرتبه و کاور شده سرجای خودشون. خودم اتاقم رو ...

با احترام بگو اطاق خودمه این طوری راحتم بیرون اطاقو بگین چشم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

با احترام بگو اطاق خودمه این طوری راحتم بیرون اطاقو بگین چشم

مشکل اینجاست این هم گفتم و بعد مثل بچه‌های کوچیک اینجوری جوابم رو میدن

"این اتاق جزئی از این خونه است و خونه هم مال مادر/پدرته و ما براش تصمیم میگیرم."

سلام عزیزم شما مشاور تحصیلی داشتی؟ اگه خوب بود ب منم معرفی کن

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

خانواده ایرانی همشون همین ن پدر خوبی هستن و ن مادر فقد بلدن بزنن تو سر آدم خدا نکنه ی اشتباه بکنی پیرم بشی ول کنت  نیستن افسردت میکنن روحیتو ب مزخرفترین حالت تبدیل میکنن بعد میگن چته افسرده ای.....

سلام عزیزم درکت میکنم من پدرمادرم جدا شدن اما خب پدربزرگم همیشه داخل وسیله هامو میگشت ببینه چی دارم چی ندارم

موهام ریزش داشت بابت موهایی که میریخت زمین بهم‌حرف میزد وسیله ای رو زمین‌میزاشتم‌میگفت این چرا اینجاست

اینارو گفتم ک بدونی همه همینن کسی دیگه اعصاب براش نمونده بیخودی میان به ما گیرمیدن

سعی کن آتو دستش ندی یچی میگه گوش کن اشکال نداره چون دیگه اخلاقش همینه تثبیت شده کاریش نمیشه کرد

تنها راهت اینه از اون خونه بیای بیرون. منظورم شغل ثابته

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

عزیزم همه بابا ها همینطور هستن 

سنشون بالا رفته یا بازنشسته شدن گیر میدن به خانوم خونه و دختر و بچه ها ی دیگه 

شما هم جوونی حق داری 

ولی با این دید نگاه کن که همشون همینطور هستن و فقط دلشون موفقیت و خوشبختی مارو میخواد هدف دیگه ای ندارن 

شما فقط چشم بگو و کار خودتو انجام بده

مشکل اینجاست این هم گفتم و بعد مثل بچه‌های کوچیک اینجوری جوابم رو میدن"این اتاق جزئی از این خونه است ...

۱۸ سالته و بیاد بتونی با احترام و ارامش بگی من بچه نیستم و مثلا قانون منو قبول داره که خودم حساب بانکی باز کنم یا گواهینامه بگیرم کم کم و با محبت بگو تا جا بیافته