2777
2789

و عکسا نباید تکراری نباشه چون نمرشو نمیدن

حالا یکی از بچه ها از عکسای من برداشته درست کرده

چیکار کنم:) واقعا اعصابم خراب شد 

به هزار بدبختی اون عکسا رو گرفته بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی رک به استادت بگو اون عکس ها مال منه دلتم واسه کسی نسوزه 

میتونی اثبات هم بکنی چون اون عکس ها تو دوربین گوشیه تو 

وگرنه می‌زنه به نام خودش اسمی هم از تو نمیبره.اگه انصاف داشت از اون عکس ها استفاده نمی‌کرد 

من تجربه کردم دارم بهت میگم .به خودشم نگو اون موقع شاید بره از روی اون عکس ها عکس بگیره و بره تو دوربین گوشیش 

ولی بالاخره اون هم تاریخ داره

نباید تکراری نباشه؟؟؟؟؟ اگه من جای معلم انشاتون بودم، از انشا مینداختمتون تابستان بری ۳۰ تا کتاب نثر ...

ضمنا از نظر علم ریاضی وقتی دوتا منفی در هم ضرب می شه می شه مثبت، دو فعل منفی یعنی یک فعل مثبت، نباید تکراری نباشه، از نظر ریاضی یعنی باید تکراری باشه.....😀😀😀😀

خیلی رک به استادت بگو اون عکس ها مال منه دلتم واسه کسی نسوزه میتونی اثبات هم بکنی چون اون عکس ها تو ...

واقعا اعصابم خراب شد این همه برا اون عکسا جون کندم 

واقعا عکس گرفتن از زیر میکروسکوپ سخته خب

بعد حالا با پررویی برداشته عکسای منو پی دی افش هم درست کرده

تو عکسا مثلا گوشه ای از وسایلم مشخصه ولی اون اون تیکه هاشو برش زده که معلوم نشه

واای خدایا:)))

نباید تکراری نباشه؟؟؟؟؟ اگه من جای معلم انشاتون بودم، از انشا مینداختمتون تابستان بری ۳۰ تا کتاب نثر ...

متاسفانه نه شما معلم انشایی نه من دانش آموزم که انشا داشته باشم

ضمنا از نظر علم ریاضی وقتی دوتا منفی در هم ضرب می شه می شه مثبت، دو فعل منفی یعنی یک فعل مثبت، نباید ...

میخواین با علم شیمی و فیزیک هم غلط تایپیمو اصلاح کنین؟😑

خب یه اشتباه تایپی بود دیگه حالا شما ببخش😐

واقعا اعصابم خراب شد این همه برا اون عکسا جون کندم واقعا عکس گرفتن از زیر میکروسکوپ سخته خببعد حالا ...

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که از حق خودت دفاع کن 

چون تا آخر عمرت حسرت میخوری که چرا گذاشتی سو استفاده بکنه .من جای تو بودم همین الان به استاد میگفتم و بهش اثبات میکردم .با چی عکس گرفتی؟