2777
2789

همه آدما بعد یه انتخابی میگن اگر برمیگشتم عقب اون کارو نمیکردم 

مثلا میگن با مردی که رابطه خوبی با خانوادش نداره ازدواج نمیکردم 

اون توصیه زندگی شما چیه

با مردی ک پول نداره حمایت خوانواده نداره تحصیلات درستی نداره همینجوری خودشو و شپش های جیبشه ازدواج نکنید

ازدواج شوخی بردار نیست 

با کسی ک خانوادش شما رو نمیخوان ازدواج نکنید خانواده خیلی خیلی خیلی مهمه 

از خواسته هاتون کوتاه نیایین ...

مشکلات اساسی از خانوادتون پنهان نکنید به حرف چهار تا خاله خانباجی ک میخوان ظلم کنن ب بجه مردم و بعدم صداش در نیاد گوش ندین...

زرت و زرت هرچی شد هم نرین بگین...چیزای اساسی بگین 

هیچی 

شرایط آدما با هم متفاوته پس تجربه‌ها هم متفاوتن

هیچکدوم ما سرنوشت و شرایط شبیه به هم نداریم به نظرم این توصیه‌ها هیچکدوم به کار نمیان 

فقط مشاور می‌تونه درست راهنماییت کنه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خواسته هات نزن و شوهرتو کم توقع بار نیار

سیاست رابطه رو یاد بگیر

جوری نشون نده که انگار میترسی از دستش بدی .یه جور رفتار کن که اگه نباشه برات خیلی فرقی ندارع

کاربری مال ۲ نفره🦥

باچشم بازازدواج کن اینجاهمیشه میخونم خانماازنظرپول درمضیقه ان  یاباخانواده همسردرکنکاشن جنگ هستن اقاوخانم بلدنیستن روابطشون مدیریت کنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با مردی ک پول نداره حمایت خوانواده نداره تحصیلات درستی نداره همینجوری خودشو و شپش های جیبشه ازدواج ن ...

من دوست پسرم حمایت خانواده رو داره ولی دانشجو برق دولتی میخونه نمیدونم همیشه در مورد آینده حرف میزنه ولب من مطعن نیستم 

من دوست پسرم حمایت خانواده رو داره ولی دانشجو برق دولتی میخونه نمیدونم همیشه در مورد آینده حرف میزنه ...

وقتی حمایت داره درسم میخونه اگه الانم دنبال کار بار هست خوبه

وقتی حمایت داره درسم میخونه اگه الانم دنبال کار بار هست خوبه

اره تابستون که میره سرکار ولی خوب درستش سنگینه نمیتونه همزمان هم درس بخونه هم سرکار باشه ولی خوب پروژه دانشجویی انجام میده ولی من خیلی کمال گرام متسفانه البته واقعا موقعیت های بهتری دارم ولی واقعا آدم خوش قلبیه