2777
2789
عنوان

امفیتامین شیشه نیست بلکه

212 بازدید | 9 پست

یه چیز شبیه به شیشه اس که ازش استفاده دارویی میکنن اسم اصلی شیشه متامفیتامین هست و اصلا ابدا استفاده پزشکی نداره 

قرص لاغری که من گرفتم صد در صد مطمینم آمفیتامین داخلشه ولی در حدی نیست که توی دوره ۳۰ روزه ادمو معتاد کنه برای منی که در حد ۱۰ کیلو وزن باید کم کنم هر کاری میکنم نمیشه اشکالش چیه مصرف کنم ؟ من  دکتر روانپزشکم   گفتم برای لاغریم میخوام قرص بخورم ولی امفیتامین داره گفت از کجا مطمینی بهش گفتم از کجا مطمینم بعد گفت فقط یه دوره استفاده کن چون خودمم یخورده ادم کم هواسی هستم همش بهش شکایت میکنم بابت کم هواسیم البته گفت فعلا ۱۵ روز استفاده کن و البته دوره پریود اصلا استفاده نکن و بعد این ۱۵ روز برم برای ویزیت  بنظرم انقدر درباره شکمم و پهلوم بهش ناله کردم و البته خودشم میدونه پر خوری عصبی دارم راضی شده بخورم این قرص 

برو پیش پزشک تغذیه و خودش دارو میده

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
برو پیش پزشک تغذیه و خودش دارو میده

پزشک تغذیه همش داروهای زیره ایی میده اصلا فایده نداره تازه یبار یکی شون که برداشت به من برنامه غذایی فضایی داد راستش من توی این اوضاع مالی بد همسرم این ده کیلو برام شده سرطان ۱۵ کیلو کم کردم نمیگم اوضاعمون بده از نظر مالی ولی خوب بدهی قسط زیاد داریم من قایمکی چند بار رفتم دکتر تغذیه به من برنامه های خیلی چرتی میدادن البته کالری شماری میکنم خیلی خوبه ولی تا بچه ها میان خوراکی بخورن منم وسوسه میشم 🥲و دیگه برای این ده کیلو واقعا دیگه نمیتونم تلاش کنم از طرفی ام میگمفعلا ول کنم روحیه ام خوبشد دوباره رژیم شروع کنم میبینم باز اون ۱۵ کیلو برمیگردع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی خورده بود بعد چند سال هنوز  تپش قلب داشت ضربان قلبش زیر 100 نمیومد

من خودم موافق روش های عجیب غریب لاغری هستم چون میدونم چاقی با رندگی ادم چیکار میکنه ولی داروی اینجوری نه

من گلوکومانان سفارش دادم میخوای راجع بهش یه تحقیق بکن

پزشک تغذیه همش داروهای زیره ایی میده اصلا فایده نداره تازه یبار یکی شون که برداشت به من برنامه غذایی ...

من استاد تغذیه ام میگه شرایطی هست که به فرد دارو میریم مثلا عوارض زیادی داشته باشه اضافه وزنش ،بی ام آی بالای ۴۰ ،یا مشکلات عاططفی یا روانی 

یا بعضی وقتا که دیگه نمیتونه رژیمو ادامه بده،،این اوکیه ولی سعی کن داروی مناسب پیدا کنی چون اکثر داروها توش شیشه هست

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
یکی خورده بود بعد چند سال هنوز تپش قلب داشت ضربان قلبش زیر 100 نمیومدمن خودم موافق روش های عجیب غری ...

چه دارویی ؟ من روانپزشکم یکی از دارو هامو قطع کرد گفت اتفاقا برای هواس پرتی همین دارو میخواستم تجویز کنم ولی دیگه خودت یه مدلشو خریدی دو منظوره استفاده کن 

بعد از خیانت همسرم هواس پرتی شدیدی گرفتم توری که کارت سوخت یادم میره بردارم بچه رو یادم میره از حموم در بیارم خودمو میشورم میام بیرون میبینم بچه مونده تو کف 🤦🏼‍♀️یا حتی یبار رفتم مدرسه بچه رو بیارم وسط راه یادم رفت برگشتم یبار دیگه راه اوفتادم دم مدرسه اینارو به هیچ کس جز دکترم نگفتم چون مطمینم انگ دیوانگی میزنن بهم 

من استاد تغذیه ام میگه شرایطی هست که به فرد دارو میریم مثلا عوارض زیادی داشته باشه اضافه وزنش ،بی ام ...

استا تغذیه تون درست میگه عزیزم منم شرایطم اصلا از نظر روحی روانی واقعا اوکی نیست خود دکتر میخواست برام قرصی بنویسه با همین ترکیبات ولی خوب لاغری توش نبود تو کامنت بالا گفتم که مشکلاتمو ببخشید حوصله نداشتم تایپ کنم از دوباره 

هواس پرتی شدیدی دارم و اینکه خیلی بهم دارو داد دکترم بعد دوسال تازه قطع کرده دارو هامو ولی عوارض اون داروهایی کا دوسال مصرف میکردم این هواس پرتی شد که قرار بود براش قرص بده که گفت این قرص لاغری داره دیگه نداد البته هواس پرتی رو داشتم ولی بعد داروهام زیاد تر شد قطع که کردم بدتر 

چه دارویی ؟ من روانپزشکم یکی از دارو هامو قطع کرد گفت اتفاقا برای هواس پرتی همین دارو میخواستم تجویز ...

دیوانگی چیه برای همه پیش میاد بعد ضربه روحی تمرکزشون مثل سابق نباشه به مرور درست میشه.

اگه خود دکترت مجوز داده بخور من چون وسواس بیماری دارم میدونم کوچکترین عوارضی داشته باشه زندگیم تا مدت ها جهنم میشه ترجیح میدم ریسک نکنم

دیوانگی چیه برای همه پیش میاد بعد ضربه روحی تمرکزشون مثل سابق نباشه به مرور درست میشه.اگه خود دکترت ...

قرصایی که من میخوردم دوسال کم از دیازپام و اکس اینا نداشت 🤣بخدا گاهی انقدر میخندیدم که واقعا انگار سر منقل نشستم نعشه کردم 🤦🏼‍♀️🤣 خیلی حالم بد بود توی اون دوسال بعد دوسال رفته رفته بعد عید داروهام کم کم اخرش قطع کرد

مت آمفتامین از مشتقات آمفتامین هست 

پایه شیمیایی یکسان دارن 

فقط مت آمفتامین قوی تره و اثرات قوی تر و شدیدتری نسبت به آمفتامین داره 

هردو به یک اندازه عوارض دارن و بد هستن خودت رو گول نزن 

ورزش کن رژیم درست و حسابی بگیر 

لاغری با اینچیزا فقط بازی با جونته

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵