2777
2789
عنوان

خانمها یه سوال دارم در مورد دمکنی

156 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ،ببخشید به نظرتون تو ای دمکنی ها چی میگذارند که اینطوری صاف میایسته؟

میشه لطفا کمک کنبد

اللهم عجل لویک الفرج,,,,,,,,, اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمدو عجّل فرجهم........"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبی بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ" دریاب این دل را...
فکر کنم سینی توش کار میزارن

سینی؟نه عزیزم فکرنکنم

اللهم عجل لویک الفرج,,,,,,,,, اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمدو عجّل فرجهم........"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبی بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ" دریاب این دل را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نمد

نمدایی که برای کارهای عروسکی استفاده میشه؟

ابرمگه نیست؟

چرا ابرهم هست بجز ابر یه چیزی میزارن که اینطوری صاف میشه😇

سینی نیست الان عکس میزارم واستون

ممنون میشم عزیزم

نمدایی که برای کارهای عروسکی استفاده میشه؟

آره

٢نوع نمده يكي حجمش كمه(كاغذي)

يكي ضخيمه(مقوايي)

اونا صاف نگه ميدارم در عين حال وقتي ميداري روو قابلمه بغلاش خم ميشه كه درست بگيره 

البته روش يه پارچه ميدوزن كه پُرز هاش نريزه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به نظرمن این دمکنیا خوب نیستن چون توشون ابره وتابیادنمشون خشک بشه عاملی واسه رشدمیکردب وقارچه بعدم آدم که زود به زود نمیشوره.مثل قدیما ازپارچه دم کنی استفاده بشه بهتره

آره ٢نوع نمده يكي حجمش كمه(كاغذي) يكي ضخيمه(مقوايي) اونا صاف نگه ميدارم در عين حال وقتي ميداري رو ...

یعنی من اکر بخوام بدوزم برای خودم یدونه نمد ضخیم +پارچه اصلی +پارچه سفید داخلش+پشم شیشه باید استفاده کنم؟ شما خودتون دوختین؟

خیلی ممنون که جواب میدین

یعنی من اکر بخوام بدوزم برای خودم یدونه نمد ضخیم +پارچه اصلی +پارچه سفید داخلش+پشم شیشه باید استفاده ...

نه عزيزم زن داييم كارش همينه

من چندبار ديدم توش ٢لايه نمد صخيم ميزاره

بعد روش پارچه ميكشه و پشتش هم پشم شيشه هاي ورقه اي ميزاره

خوب وايميسه