2777
2789

بچه ها هممون اومدیم این دنیا رشد کنیم

ازدواج کنیم رشد کنیم

درس بخونیم رشد کنیم

بچه دار بشیم رشد کنیم

کار کنیم رشد کنیم

بچه ها این رشد هست که مهم ترین نکته هست

گیر نکنیم به این دنیا و ادمای پر از نقصش 

ما ابد در پیش داریم 

ازین دنیا قراره هممون بریم یکی امروز یکی فردا

هممون مسافریم

با گیر کردن توی زندگی رشد اتفاق نمیفته

خودتو معطل خیانت شوهرو جنگ با مادرشوهر نکن

رشد کن قوی شو مطالعه کن کلاس های مختلف برو پای منبر بشین به روحت حال بده انرژی مثبت تزریق کن 

والا این چیزا اون دنیا دستمونو میگیره نه عمری که صرف دعوای با تیر طایفه شوهر و خودش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟

یعنی شوهر خیانت کرد

خانواده شوهر باهات بد برخورد کردن بی‌احترامی کردن توهین کردن و... اهمیت ندیم هی آسیب ببینیم بشینیم پای منبر و مطالعه رشد کنیم؟

رشد از تو دل همین اتفاقات میاد اینکه یاد بگیریم چجوری زندگی کنیم که حالمون خوب باشه که باعث حال بد بقیه نباشیم تبدیل به آدم بهتری بشیم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین اگه اعصاب بزارن حتما هین کارا رو میکنیم من ریا نباشه نماز شبم ترک نمیشد اما قوم شوهر ی طوری رو اعصابم راه رفتن  ک تا صبح گریه میکنم

ببین ما انسان ها روح و روان داریم وقتی ب بازی گرفته میشه ک شخصیتمون زیر سوال میره فطرتا ارامشمون بهمـمیریزه و نمیتونیم ب این چیزایی ک گفتین فکر کنیم

همین دعواهاست که باعث بوجود اومدن رشد شد

خیر عزیزدل خواهر روش حل مساله برای دعواهاس باعث رشد میشه

کجای گیس کشی رشد توشه

صبر براین گیس کشی راه حل پیدا کردن و خاتمه دادن به جنگ باعث رشده 

یعنی چی؟یعنی شوهر خیانت کردخانواده شوهر باهات بد برخورد کردن بی‌احترامی کردن توهین کردن و... اهمیت ن ...

بعله خیلی جاها زبوووووون ماست که جلو رشدمونو میگیره 

یکی میگه دوتامیگیم دوتامیگه چهارتا میگیم

هر چیزی راهی داره جز مرگ

حضرت علی قربونش برم میگه کمتر شرایطی هست که ارزش داشته باشه تو بخاطرش سکوتتو بشکنی

ببین اگه اعصاب بزارن حتما هین کارا رو میکنیم من ریا نباشه نماز شبم ترک نمیشد اما قوم شوهر ی طوری رو ...

عزیزدلم برگرد به تنظیمات کارخانت

سر بزنگاهی که بیشتر باید دامن خدا رو بگیری رها نکن نماز شبو که واقعا مایه ارامش روحو روانه🫶🥲

بعله خیلی جاها زبوووووون ماست که جلو رشدمونو میگیره یکی میگه دوتامیگیم دوتامیگه چهارتا میگیمهر چیزی ...

اتفاقا یه جاهایی باید از زبونت استفاده کنی از خودت دفاع کنی که هی آسیب بهت نزن هی امنیت روان رو ازن نگیرن هی دستشون روت بلند نشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خیر عزیزدل خواهر روش حل مساله برای دعواهاس باعث رشد میشهکجای گیس کشی رشد توشهصبر براین گیس کشی راه ح ...

منظورم گیس و گیس کشی نبود

منظورم اون حس حسادته که ادما نسبت به هم دارن

که حالا بعضیا رو ترن دعوت میکنن

بعضی هم بدون دعوا حسادت میکنن

و خب اگه حسادت پجود نداشت کسی خودشو بالا نمیکشید که گلم

اتفاقا یه جاهایی باید از زبونت استفاده کنی از خودت دفاع کنی که هی آسیب بهت نزن هی امنیت روان رو ازن ...

دوست عزیز خیلی جاها با رفتار میشه کار زبون رو کرد

فاصله گرفتن یکی از راهاست

کم حرف زدن توی جمع فامیل شوهر 

خودتو مشغول بچه ها کردن

سرت توی کار خودت بودن

ما تو همه بحثا شرکت میکنیم متاسفانه 

اگر اون رشد کردنه اویزه گوشمون باشه خودمونو درگیر خس و خاشاک بین راه نمیکنیم 

ازهمین وسط دعوام راه پیدا میکنیم برای رشد خودمون

مث گیاهی که اسفالتو میشکافه میزنه بیرون و رشد میکنه

عزیزدلم برگرد به تنظیمات کارخانتسر بزنگاهی که بیشتر باید دامن خدا رو بگیری رها نکن نماز شبو که واقعا ...

ببین وقتی هر روز،میبینمشون هر روز،بحث جدید حرف جدید توهینه جدید و همش با خودم میگم ن تو حرف نزن یا اگه جواب میدم خیلی با احترام اما نهایتش بی احترامی میبینم 

پس از ی جایی ب بعد عصبی میشم از،ی جایی ب بعد کم تحمل میشم هر چقدر رو خودم کار کنم وقتی چن نفر هر روز میرن رو اعصابم صبرم تموم میشه و نمیتونم اون ادمی ک دوست دارم باشم 

اولش خوب شروع کردی ولی اخرش خراب کردی خودتم از منبر بیا پایین کسیکه عقل داره و خوب حرف میزنه نیاز نیست بره بالا منبر اونا که میرن بالا منبر برای خدا و مردم نمیرن بالا نونشون بالا منبره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ببین اگه اعصاب بزارن حتما هین کارا رو میکنیم من ریا نباشه نماز شبم ترک نمیشد اما قوم شوهر ی طوری رو ...

ببین سعی کن اون کسانی رو که رو اعصابت میرن آنقدر بزرگشون نکنی که روی روح و روانت تاثیر بزارن و اینکه تا جایی که میتونی از آدم های که روی اعصابتن فاصله بگیر تا روحت آروم بگیره