2777
2789
عنوان

زندگی بعد بچه دار شدن

161 بازدید | 14 پست

خانما چند روزه بچم به دنیا اومده امروز یهو حسابی گریه کردم احساس می کنم زندگیم خیلی سخت شده شوهرم اصلا بچه داری بلد نیس می ترسه بغل کنه بچه رو همه چی انگار گردن منه نه شیر درست می کنه نه جای شیشه شیر می شوره امروزم چون گفتم ببریم دکتر و پول دارو داد قاطی کرد که چرا انقدر بول پادم و فلان من امروز واقعا کم اوردم و گریه افتادم دیگه خسته شدم از این زندگی پشیمونم از ازدواج و بچه داری 😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روزهای اول حتما باید یکی کمکت کنه وگرنه افسردگی میگیری

دقیقا سمت ما ینی خاهرم اینا اوایل بچه دار شدن حدودا دو سه هفته خونه مامان می اومدن برا ی ابجیمم مامانم رفت خونه خاهرم ی ماهی بود فک کنم   واقعا سخته 

عزیزمممم خسته ای حق داری اکثرمون اوایلش اینجوری ایم

اگه خیلی اذیتی برو خونه مامان اینا، یوقت افسردگی نگیری عزیز.

تبریک میگم مامان جدید🥺🤩❤️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دقیقا سمت ما ینی خاهرم اینا اوایل بچه دار شدن حدودا دو سه هفته خونه مامان می اومدن برا ی ابجیمم ماما ...

بله واقعا سخته من مادرم فوت شده بود به حدی فشار بهم اومد که تا یک سال از بچم خوشم نمیومد و حالت افسرده شده بودم چون به شدت گریه میکرد و نمیذاشت اصلا بخوابم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم حق داری 

درد تن و بدن خودت یه طرف درد بی‌خوابی یه طرف اینکه زبون اون کوچولو رو نمیفهمی یه طرف ولی 

به خدا قشنگه 

همسرتو بیخیال گلم ولش کن هر چی میگه چرت میگه 

بچه خرج داره دیگه 

بعدم راه میوفتی کم کم یه جوری که وقت اضاف هم میاری 

همسر من میگفت این بچه چرا استخون نداره

چرا فقط غضروفه چرا انقدر نرمه

نشکنه می‌گیرم بغلم

منم میگفتم بگیر بابا مگه لیوان بشکنه

دیگه عادت کرد

اونا هم اولین باره پدر میشن🫠

غصه نخور

درد جسمیت یک طرف

مسئولیت مادری یک طرف

حالت خوب میشه

اولشه

همه گذروندیم❤️

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…