2777
2789
عنوان

راجع به خاستگارمه🙃(مهم)

229 بازدید | 15 پست

سلام با خاستگارم تقریبا از همه لحاظ جوریم فقط یه مشکل بزرگ داریم که خیلی سرش شلوغه علاوه بر کارش مربی والیباله و دائم دوره داره مثلا الان قراره دو هفته بره دوره مثلا بخوام از ساعت کاریش بگم از ساعت ۷ صبح تا ۹ شب میشه درسته میگه هفته ای دو روز خونس ولی به نظرم بازم زیاده این تایم و منم با اینکه به دلم نشسته ولی نمیخوام احساسی تصمیم بگیرم بالاخره مسئله یه عمر زندگیه مثلا فرض میکنم که رفتیم سر خونه زندگیمون و من از صبح باید منتظرش بمونم که بیاد وقتیم که میاد طبیعتاً خسته میشه و تایم کمی میزاره خواهرانه بگید ببینم تصمیم درست چیه چه بکنم الان یک ماهو نیمه که در حال آشنا شدنیم و فقط ۴ بار فرصت کرده که قرار بزاریم همین اول کاری تو دوران آشنایی اینطوریه صد در صد که بهتر نمیشه 🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این گرونی همه همینن خواهر. خب شمام باید یه سرگرمی واسه خودت پیدا کنی که صبح تا شب کلافه نشی

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

اگه برات مهمه که تایم‌بذاره نه ازدواج‌ نکن باهاش

من‌ خودم‌دوس داشتم‌شوهرم‌ همش خونه باشه

ولی هست دعوا میکنیم کم پیش میاد البته 

یا باید آشپزی کنم

بخاطر همین ترجیح میدم ۵ ونیم بره ۸ بیاد 

بله درسته مسئله مهمی هست 

بهش بگو دو روز فقط بخوای برای من وقت بذاری خیلی کمه 

و یجوری برنامه ریزی کنه ک زودتر خونه باشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

همین که هفته ای دو روز خونست خوبه دیگه اللن شرایط جوریه که اکثرا تایم کاری همینجوری زیاده

واقعاً یعنی طبیعیه ؟ اونوقت رابطه سرد نمیشه ؟ چون به نظرم حفظ رابطه نیاز به توجه و وقت گذاشتن داره

خب ببین اول اینکه نشون میده که این اقا ادم کاری هستن.

اگر برات مهمه ساعت کاری و اینکه چقدر تایم برات وقت میذاره ردش کن.

مثلا من خواستگار داشتم ساعت کاریش از من خیلی کمتر بود و تایمش خیلی ازاد هردفعه بهم مینف بیابیرون و فلان من اذیت میشدم ردش کردم.

من مهم واسم کیفیت رابطست نه تایم وقتی که میذاره.

حالا ببین واسه شما کیفیت مهمه یا تایم گلم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
شوهر منم ساعت ۷ صبح میره ۱۰ شب میاد خیلی سختهاگه خودتم بتونی بری سرکار که این همه ساعت تو خونه تنها ...

میشه لطفاً بگید که آیا در این مورد مشکلی برای رابطتون پیش نمیاد ؟ اگه پیش نمیاد به نظرتون چه چیزی باعث شده که مشکل ایجاد نشه ؟ 

واقعاً یعنی طبیعیه ؟ اونوقت رابطه سرد نمیشه ؟ چون به نظرم حفظ رابطه نیاز به توجه و وقت گذاشتن داره

اره طبیعیه عزیزم به هر حال زندگی متاهلی پر از چالشه پر از دغدغه اس درسته که وقت گذاشتن مهم اما مابین همین دذگیری ها همون نیم ساعت کنار هم بودن هم خوبه 

میشه لطفاً بگید که آیا در این مورد مشکلی برای رابطتون پیش نمیاد ؟ اگه پیش نمیاد به نظرتون چه چیزی با ...

ببین خب ما چون تو دوران عقد و نامزدی این مشکل رو نداشتیم و شوهرم صبح تا ظهر فقط سرکار میرفت، همش با هم بیرون بودیم و خیلی با هم وقت میگذروندیم و همین باعث شد رابطمون محکم بشه، و حتی الان که ازدواج کردیم و شوهرم همش کاره حتی گاهی آخر هفته ها هم کاره، رابطمون مثل قبله ولی خب من اذیت میشم و خیلی موقع ها تو خونه تنهام گاهی خیلی غر میزنم بهش ولی خب چاره چیه شرایط کاریش و زندگیمون اینجوریه، باید خیلی صبور باشی

ببین خب ما چون تو دوران عقد و نامزدی این مشکل رو نداشتیم و شوهرم صبح تا ظهر فقط سرکار میرفت، همش با ...

خیلی ممنون از نظرتون 💗

واقعاً انتخاب سختیه آدم میترسه که خدایی نکرده این مسئله بعدا مشکل ساز بشه 😔