2777
2789
😐🤌🏼خودمم اواخر حس کردم بعد یارو رو بلاکش کردم بعد ول کن نیسنمیدونم چرا وقتی کسای دیگرو داره میاد ...

سفت بگیر نزار بیاد دیگه همین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رل داره دوسش داره ولی دختره دوسش نداره تا وقتی اون هست نمیاد سمتت ولی وقتی تنها میشه نا امید میشه ...

💔💔این نامردیه

من بلاکش کردم ولی دوباره میخواد ییاد

ولی دیگه کور خونده

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

نه بابا من کلی دوس پسر داشتم بازی روانی نیست دوسش نداره و اصلنم پسر خوبی نیست

این آدما هیچ وقت پشیمون نمیشن؟ یا مثلا کارما پس نمیدن

چون خیلی کار کثافتیه

فک کن یکی دوست داره و تو هی بازیش میدی

من اوایل سر در گم بودم و نمیفهمیدم ولی یه مدته فهمیدم و باورم نمیشه اینجوری باشه. همش میگم خب تهش که چی

وقتس یکیو دوس نداری چرا نگهش داری

چرا بی وجدان باشی

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

این آدما هیچ وقت پشیمون نمیشن؟ یا مثلا کارما پس نمیدنچون خیلی کار کثافتیهفک کن یکی دوست داره و تو هی ...

چرا کارما پس میدن ،شک نکن 

ولی وقتی م کارما پس میدن انقدر اعتماد به نفس دارن که نمیگن ما دل اون دختره رو شکستیم اینجور شد 

میگن چرا هرچی اتفاقه بده برای ما میفته 

💔💔این نامردیهمن بلاکش کردم ولی دوباره میخواد ییادولی دیگه کور خونده

عزیزم تو لیاقتت بیشتر از این حرفاس

اون فقط حرصت میده و میره 

و موندنی م نیست 

چون دیده تو ام اوکی ای گذاشتت تو آب‌نمک ولی بازم دنبال موردای بهتریه