2777
2789

من با جاریم ارتباط ندارم حدود ۴ ساله و حتی خونه مادرشوهر هم همو نمی‌بینیم اصلا چون شهرستانه مادرشوهرم 

تو مراسم و ... خانواده همسرم هم نمی‌بینیم همدیگه رو چون جاریم به خاطر اخلاق خوبش با همه قطع ارتباطه 🤦

چند وقته پدر شوهرم تو زمین خودش که یه ویلا داشت یه خونه کوچیک که از مادرش بهش رسیده بازسازی کرده و جدیدا ما میریم ویلا برادرشوهرمم می‌ره تو اون خونه کوچیک میشینه ولی خب باز همو ندیدیم تو این دوبار که با هم اونجا بودیم 

پریروز که باز رفته بودیم ویلا برادرشوهرمم اومده بود تو اون خونه کوچیکه بود و پدرشوهرم اومد گفت بچه شما رو ببرم که با بچه اونا بازی کنه 

همسرم یهو انگار برق گرفتتش عصبی شد و گفت نهههه بچه منو نباید ببری و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من گفتم اشکالش چیه؟؟؟؟

بچه ها نباید درگیر بحث بزرگترا باشن و دنیای کودکانشون خراب بشه 

همسرم گفت اگه با بچه بد رفتار کنن و ... چی؟؟؟

گفتم اولا پدربزرگش همراهشه ثانیا بچه باید یاد بگیره اگه جایی باهاش بد رفتار کردن خودش دیگه نره 

پدر شوهرم خوشحال شد خیلی و خلاصه همسرم راضی شد دخترم بره با بچه برادر شوهرم بازی کنه 

به نظرتون اشتباه کردم؟؟؟؟