2777
2789
عنوان

این پسر یعنی میخواد مخ منو بزنه آیا

173 بازدید | 10 پست

دخترا یه پسر هست فامیلمون هست و از اون گذشته یه زمانی همکلاسی بودیم تو روستا

اینستا منو فالو کرد گفتم عیب نداره همکلاسیمه اما بعد مدتی برش داشتم بلاکش کردم

دوباره ک از بلاکی درش آوردم درخواست فالو داد تو رودربایستی قبول کردم

دیدم پیام داده با خنده ک دیگ لطفا بلاک نکن...

زدم زیرش ک اینستام باگ خورده بوده

بعد دیدم یه عکس از زمان دبستان با همکلاسیا فرستاد

تشکر کردم و اینا

دیدم دوباره پیام داده من تو زندگیم سختی زیاد کشیدم و فلان و بهمان توهم مثل خواهرم اینارو میگم😏

منه ساده بازم گفتم اشکال نداره جواب دادم گفتم زندگی هی مشکلات داره و....

الان یه تومار متن فرستاده اولشم گفته آبجی بهم...آره جون عمت...‌

نوشته آبجی بهار تو مراسم ختم پدرت دیدم خیلی ناراحتی و اینا هر موقع مشکلی داشتی مثل خواهرم کنارتم 

دخترا این واقعا منظور داره درستهمامانم میگ میخواد اینجوری باهاش درد دل کنی وابسته کنه دیگ حق نداری جوابش بدی پس فردا تو فامیل آبروی میبره 

چیکارش کنم..‌بلاک کنم یهو در رو ببینمش یه جوریه...بلاک نکنم هم هی ول نمیکنه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پس من میخوام بگیرم تورو😂

البته بلاکش نکن چون اینجوری قطعا یه راه و روش دیگه پیدا میکنه که خودشو نشون بده بهت که ممکنه باعث ابرو ریزی هم بشه

به نظر من سعی کن در جواب پیامای به قول تو توماریش هشک جواب بدی خودش میفهمه بعد یه مدت

البته بعضی پسرا خیلی پرروان

تقصیر خودت بوده اصلا بلاکش نمیکردی که بخواد به رو بیاره آره بلاکم نکن

بگو اصن نباید اول درخواست فالوشو قبول میکردم

چه میدونم اینقدر مزخرف و کنه هست

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نه پس من میخوام بگیرم تورو😂البته بلاکش نکن چون اینجوری قطعا یه راه و روش دیگه پیدا میکنه که خودشو ن ...

چه گرفتنی

شانس من هر جی چلمنگه یه تخته کم جذبم میشه

خودت ک پسری راه حلت چیه بدون بلاکی حالیش کنم خر خودشه و من از اونا نیستم ک فک میکنه پا میده

بگو اصن نباید اول درخواست فالوشو قبول میکردمچه میدونم اینقدر مزخرف و کنه هست

حالا قبول کردی مشکلی نداشت دیگه چرا بلاک کردی 

جواب نده کلا نه بلاک کن نه حرفی بزن تا بهونه دستش ندی شاید هم بنده خدا دلش سوخته