2777
2789
عنوان

ممکنه این علائم بارداری باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله عزیزم

راستش من ۲۰ سالمه و نامزدم .با نامزدم برای اولین بار  توی روز ۸ ام چرخه پریودیکم رابطه داشتم ولی دخولی رخ نداد و من لباس داشتم ولی منی به لباسم خورد.الان که روز ۲۱ چرخس حس میکنم حالت تهوع دارم بعد تو گوگل اینا خوندم نوشته اگه دور سینه رگای ابی باشه میتونه علائم بارداری باشه که برای من بود 

راستش خیلی ترسیدم واقعا .چیکار کنم؟واقعا خیلی افسردم کردع این جریان .

راستش من ۲۰ سالمه و نامزدم .با نامزدم برای اولین بار توی روز ۸ ام چرخه پریودیکم رابطه داشتم ولی دخو ...

نه عزیزم خیالت راحت باردار نیستی منی کامل باید بره داخل تازه دوران تخمک گذاریت هم نبود استرس، نداشته باش 

مرسی عزیزمحرفت باعث تسکین دلم شد .انشالله به مرادای دلت برسی

خواهش میکنم بارداری به همین راحتی نیست ۹۰ درصد مردم دوسه ماه اقدام میکننن تازه بعدش کلی پاشونو بالا میگرن و .....

ان شالله شماهم خوشبخت بشی عزیز دلم

خواهش میکنم بارداری به همین راحتی نیست ۹۰ درصد مردم دوسه ماه اقدام میکننن تازه بعدش کلی پاشونو بالا ...

آها واقن اطلاعاتمون خیلی کمه متاسفانه .همش دارم خودمو و نامزدمو سرزنش میکنم اون بنده خداهم از ترس داره سکته میزنه خواستیم بریم ازمایش hcgبدیم  ولی میخام صب کنم تا روز ۳۰ پریودی ببینم عقب میوفته یا نه.از بس این گوگلو میخونم  همش دارم تلقین میکنم .هرچی که خوندمو به واقهعیت تبدیلش کردم😭🤦🏼‍♀️