2777
2789
عنوان

همسایه

102 بازدید | 10 پست

به نظر شما درمقابل بی احترامی همسایه چه کارکرد ؟

سگشو داخل آپارتمان وآسانسور ول میکنه ودرمقابل اعتراض بی احترامی میکنه برای شما پیش اومده ؟

من از سگ میترسم چه کارکنم خیلی ناراحت وعصبانیم

سگش با ی چی بیهوش کن یساعتی تا بترسه و سگش جمع کنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام شکایت کنم ولی نمیدونم کجا برم لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید

اینو از سایت حقوقی کپی کردم واستون

ساکنینی که قصد دارند ، بابت نگهداری سگ شکایت کنند ، باید به دادسرا مراجعه کنند و شکایت خود را مطرح کنند . دادسرا ، شکواییه را به کلانتری محل ارجاع می دهد تا کلانتری موضوع را بررسی کند و صحت موضوع را تایید کند . در صورت صحت شکایت ، شخص نگهدارنده به کلانتری دعوت می شود تا موضوع در همین مرحله حل و فصل شود . اما اگر فرد نگهدارنده حیوان در کلانتری حاضر نشود ، کلانتری می تواند او را جلب کند . بعد از این پرونده تشکیل شده به دادسرا فرستاده می شود . دادسرا هم بعد از بررسی موضوع اقدام به صدور حکم می کند و مجازات نگهداری سگ در خانه را تعیین خواهد کرد . 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
اینو از سایت حقوقی کپی کردم واستونساکنینی که قصد دارند ، بابت نگهداری سگ شکایت کنند ، باید به دادسرا ...

خیلی ممنون خیلی لطف کردید خدا خیرتون بده🙏⚘️