2777
2789
عنوان

قرص پروپرانول

1411 بازدید | 13 پست

دوستان کسی بوده تو بارداری قرص پروپرانول مصرف کنه . ضرر نداره ؟؟ مشکلی پیش نمیاد تو زایمان ؟؟من تازه متوجه بیماریم شدم و باید این قرص رو بخورم . ناراحتم که یه وقت  ضرری نداشته باشه . بیشتر استرس گرفتم و باعث شده بیشتر تپش قلب بگیرم 😢😢😢

با دکترت مشورت کن عزیزم بگو که بارداری

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم ضرری نداره طبق نظر پزشک مصرف کنی.البته من ب ایزوپرین واکنش نشون دادم دکترم میخواست بنویسه خودم گفتم نمیخوام

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

سلام 

من بارداری تپش قلب داشتم,برام دکتر تجویز کرد 

ولی نخوردم,ولی گویا ضرر نداره 

من برای تپش قلبم شربت بیدمشک خنک میخوردم 

یه تکه یخ بذار تو لیوان بعد بیدمشک بریز تا یخ آب بشه بعد باهاش شربت درست کن 

این روش تهیه شربت بیدمشک خیلی خوبه 

سلام  من بارداری تپش قلب داشتم,برام دکتر تجویز کرد  ولی نخوردم,ولی گویا ضرر نداره  ...

منم تپش قلب داشتم .ولی یه شب حالم بد شد قلبم تیر میکشید و سنگینی روی قفسه سینه . که دکترم گفت باید بری اکو . رفتم گفت دریچه قلبت خفیف گشاد هست . 

منم همین مشکلو داشتم شل بودن دریچه میترال،البته خیلیا این مشکلو دارن ولی خطرناک نیست من تپش قلب شدید ...

برام سونوی داپلر از پا هم نوشته . میگه امکان داره خون تو پات لخته شده باشه بخاطر این میترسم