2777
2789
عنوان

سلام خوبید خانم های نازنین

93 بازدید | 7 پست

با پریود 34 روزه باردار شدن تو چندم سیکل با چند بار اقدامم کیا سیکل 34 روزه دارن بعد تو چندم سیکل اقدام داشتین من یک دختر دارم می‌خوام این یکی پسر باشه اکه نظر بدید ممنون میشم 

سلام قشنگم اگه تلگرام داری آیدیمو میزارم پیام بده تا عضو گروهه اقدامیا کنمت اونجا خانما بهتر راهنما ...

نه تلگرام ندارم گفتم در مورد بارداریم که دوماه دیگر باردار میشم حس تان درست است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تلگرام ندارم گفتم در مورد بارداریم که دوماه دیگر باردار میشم حس تان درست است

ببخشین من تاپیکم به شما اشتباه زدم فک کردم کسی دیگر آستین آها ممنون من الان بااین ماه سه ماهه است که در حال اقدامم ماه اول که اقدام داشتم گیت استفاده کردم نشد بعد من ترشح درد پرینه این ها هم دارم از امروز یکم ترشح تخم مرغ دارم دیروز رابطه داشتم یه شب درمیون از ده بی سیکلم شروع کردم میگن که با اقدامت زیاد باشه گیت الان ندارم 

اره شکر خدا

بچه تون پسره که دختر میشه راهنمایی کنین منا واسه پسر البته هر کار کنیم بازم چیزی که خدا بخواد میشه منم گفتم درحدم تلاش کنم چیا بخورم سه ماه است که در حال اقدامم تا حالا دکتر نرفتیم