2777
2789
عنوان

سلام خوبید خانم های نازنین

97 بازدید | 7 پست

با پریود 34 روزه باردار شدن تو چندم سیکل با چند بار اقدامم کیا سیکل 34 روزه دارن بعد تو چندم سیکل اقدام داشتین من یک دختر دارم می‌خوام این یکی پسر باشه اکه نظر بدید ممنون میشم 

سلام قشنگم اگه تلگرام داری آیدیمو میزارم پیام بده تا عضو گروهه اقدامیا کنمت اونجا خانما بهتر راهنما ...

نه تلگرام ندارم گفتم در مورد بارداریم که دوماه دیگر باردار میشم حس تان درست است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه تلگرام ندارم گفتم در مورد بارداریم که دوماه دیگر باردار میشم حس تان درست است

ببخشین من تاپیکم به شما اشتباه زدم فک کردم کسی دیگر آستین آها ممنون من الان بااین ماه سه ماهه است که در حال اقدامم ماه اول که اقدام داشتم گیت استفاده کردم نشد بعد من ترشح درد پرینه این ها هم دارم از امروز یکم ترشح تخم مرغ دارم دیروز رابطه داشتم یه شب درمیون از ده بی سیکلم شروع کردم میگن که با اقدامت زیاد باشه گیت الان ندارم 

اره شکر خدا

بچه تون پسره که دختر میشه راهنمایی کنین منا واسه پسر البته هر کار کنیم بازم چیزی که خدا بخواد میشه منم گفتم درحدم تلاش کنم چیا بخورم سه ماه است که در حال اقدامم تا حالا دکتر نرفتیم