2777
2789
عنوان

سلام بر استاد الهی قمشه ای عزیز

66 بازدید | 11 پست

استاد عزیز جان که بسیار ارادتمندیم که نوجوانی با سخنان شیرین شما گذشت چطور میشه نود و یک صفحه پیشگفتار البته بسیار شیرین و مفیداما خیلی جدید و عجیب این میزان پیشگفتار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازدید کننده ها تغییر نمیکنه 

آیا این تاپیک رو فقط خودم دیدم و هفت نفر دیگه 

خیلی عجیبه 

آیا اول تعطیل میشه که کسی نبینه بعد باز میشه که در قسمت تاپیکهای جدید نباشه و گم بشه در کثرت و شلوغی ؟

فقط خدا میدونه که داستان چیه

چراغ مطالعه چه خوبه یه کوچولو راجب کتاب میگی

عزیزم من امشب شروع کردم و هنوز پیشگفتارم 

ولی طبق تجربه قبلی ایشون همونطور که هنگام سخنرانی هاشون تفسیر میکنن( اما یکم پیچیده تر در متن  ) اشعار رو بررسی میکنن 

در کل ایشون دید باز و زیبا و جذابی به قرآن به شعار شعرای بزرگمون و حتی به زبان انگلیسی دارن 

عزیزم من امشب شروع کردم و هنوز پیشگفتارم ولی طبق تجربه قبلی ایشون همونطور که هنگام سخنرانی هاشون تفس ...

کدوم کارشون قشنگه تر بخونم 

ای کاش زود تر میدیم همین چند ساعت پیش کتاب جدید شروع کردم 

سلام

سخنرانیهاشون که خیلی منو در دوران تاریک زندگیم راهنمایی کرد و نجات بخش بود

سخنرانی هاشون من پیدا کردم ولی کیفیتش خیلی بد بود اصلا متوجه نمی شدم 

شما از کجا گوش می‌دادید 

سلام

کدوم کارشون قشنگه تر بخونم ای کاش زود تر میدیم همین چند ساعت پیش کتاب جدید شروع کردم

بستگی داره کدوم شاعر رو بیشتربپسندین اگه جناب مولانا باشه و عرفان ایشون رو بیشتر میپسندین همون سیصد و شصت و پنج روز با مولانا