2777
2789

حتی دوست ندارم موهامو رنگ کنم

از کاشت ناخن و لنز و هر تغییر دیگه ای هم بدم میاد دوست دارم مو و ناخن و رنگ چشم طبیعی خودمو داشته باشم 

خودمو میشناسم اصلا آدم تغییر نیستم و راحتی و خودم بودن برام مهمه دلم نمیاد با جراحی و کار زیبایی چهره طبیعیمو از بین ببرم یا هیکلمو ساعت شنی کنم 

ولی خب از طرفی هم دوست داشتم جذاب باشم از این خانمایی که مردها رو شیفته خودشون میکنند چون به خودشون رسیدن 

فرقی نداره این مرد همسرشون باشه یا همکار یا غریبه همه با این خانم ها بهتر رفتار و حمایتشون می‌کنند 

خلاصه نمی‌دونم اعتماد به نفس دارم یا نه در هر صورت راضی نیستم 😁

منم همینطورم. ن میتونم دست از سادگیم بکشم دلمم میخاد داف باسم😂

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیکل خوب سلامت دندونا پوست ومو مژه و ابرو ناخن های تمیز و محکم و خوشرنگ رواینا کار کن اینا ساختنیه بدون عمل و اینکارا

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
مگه جذاب بودن ربطی به این چیزا داره جذاب بودن ذاتیه به نظرم

من هر خانمی رو دیدم همه تو نخش بودن عملی بود و هیکل وسوسه کننده ای داشت 

عشوه اومدن هم کاری نداره وقتی قیافشو داشته باشی 

من هر خانمی رو دیدم همه تو نخش بودن عملی بود و هیکل وسوسه کننده ای داشت عشوه اومدن هم کاری نداره وقت ...

خب اون مرداکه تو نخ یه چیز دیگه هستن مشخصه برا چی میخوانش چرا باید بخوای از اون نظر جذاب باشی!