2777
2789

خیلی میخوام با عقل یکسری و انجام بدم یعنی همه کارهام رو 

نه از روی احساس زودگذر ممنون

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی میخوای تلاش کن ارادتو بزار قوی ترشی و بعد از نماز هات همین دعارو از خدا بخواه تو اجتماع بیشتر باشین همین ♥️

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

متولد 70؟

کتاب زیاد بخون

پادکست گوش بده

با مردم معاشرت کن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
کتاب های فلسفی یا روانشناسی، جامعه شناسی زیاد بخون

کتاب فلسفی سراغ ندارم میشه کتاب معرفی کنین 

البته خود قرآن هم خوبه

سعی کن موقع تصمیم گیری هایی ک میدونی با عقل جور در نمیاد اما دلت ب شدت میخواد ، پا رو دلت بزاری

اولش شاید برات سخت باشه و شاید ی خوشی (خوشی زودگذر)و از دست بدی

ولی بعدش آرامش داری 

تلاش کنی میشه دوستان اشاره کردن مطالعه واقعا عالیه . و از هرجا شروع کنی دیر نیست 💕

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

متولد 70؟کتاب زیاد بخونپادکست گوش بدهبا مردم معاشرت کن

بله 

کتاب زیاد میخونم همون بازم میخونم چشم انشاالله

معاشرت هم زیاد دارم

قبل از شروع هر کار و تصمیمی خوب جوانب و عواقب اون کار وتصمیم رو در نظر بگیر و خوب بهش فکر کن  و با افراد باتجربه مشورت کن، بعد عمل کن .

کمتر حرف بزن وبیشتر عمل کن 

به قول‌هایی که میدی عمل کن