2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها 

تاحالا اطرافتون کسی رو دیدین ک خیلی لاغر و ضعیف بوده باشه و باردار شده باشه و زایمانش راحت بوده باشه و بچه هم از نظر وزنی نرمال باشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم با اینکه خیلی نحیف بوده، بچش 4500بوده اما زایمان نسبتا سختی داشته طبیعی ام بوده

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

زنداییم خیلی لاغر و ضعیفه 

تیروئید پرکار داره

در طول بارداری اذیت نشد 

بچش کم وزن بود 

حدود ۲ کیلو ۲۰۰ اینا اگه اشتباه نکنم

بعد زایمان شکمش به حالت اول برگشت 

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

زنداییم خیلی لاغر و ضعیفه تیروئید پرکار دارهدر طول بارداری اذیت نشد بچش کم وزن بود حدود ۲ کیلو ۲۰۰ ا ...

میدونی من وزنم کلا ۴۸ و قدم ۱۶۰ تقریبا ... ظاهرم خیلیییی لاغر وحشتناکی نمیزنه اما خب در کل لاغرم بنظرم یارداری برام ترسناک میاد

دیدم با اینکه خیلی نحیف بوده، بچش 4500بوده اما زایمان نسبتا سختی داشته طبیعی ام بوده

خب وزن بچه بالا بوده تقریبا و طببعی خیلی بدای این وزن بچه سخته حتی اگ مادر لاغر نباشه بنطرم بازم سخته

میدونی من وزنم کلا ۴۸ و قدم ۱۶۰ تقریبا ... ظاهرم خیلیییی لاغر وحشتناکی نمیزنه اما خب در کل لاغرم بنظ ...

نه اتفاقا خیلی هم خوبه

ولی سزارین بشی بهتره

طبیعی یه مقدار سخته

من خودم وزنم متوسطه قدمم۱۷۰ دوتا بارداری طبیعی داشتم 

با اینکه لگنم عالی بود اما مردم و زنده شدم

کلا بارداری و زایمان برام تبدیل به فوبیا شده 🥲

شتریه که در همه زندگی ها میخوابه 

نگران نباش 

بچتو بغل بگیری همه چی از یادت میره

تازه چند ماه بعد بخوای دوباره هم باردار شی بازم پوست کلفتی🤣

شتریه که در همه زندگی ها میخوابه نگران نباش بچتو بغل بگیری همه چی از یادت میرهتازه چند ماه بعد بخوای ...

امیدوارم چون خیلییییی بچه دوست دارم . ۲۴ سالمه اما همش میگم اگ سر زایمان بمیرم چی😂🤦🏻‍♀️