2777
2789

خودتون با اختلاف طبقاتی ازدواج کردین یا اطرافیانتون؟

بنظرتون حماقت نیست؟

کسی که خانوادش از اول خودشون هر دو نفر پدر و مادر سطح بالا بودن و با هم ازدواج کردن قدیما و الان توی این وضع اقتصادی میزارن پسرشون با یه دختر سطح معمولی وصلت کنه؟( البته اصلا ادمای تازه به دوران رسیده ای نیستن!دیدین میگن قلک پر صدا نداره اصلا از خودشون نمیان*)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی ادم توی ازدواج پیش تر میره میبینه خانواده چقدر مهم هستند

و این چیزایی که اول ازدواج به چشم نمیان چقدر مهم هستند

من با هم کفو خودم ازدواج کردم

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بعدا باعث مشکل میشه ترجیحم اینه هم سطح خودم باشه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

اختلاف تو هیچ زمینه قابل تحمل نیست 

ولی بهتر از مشاور کمک بگیرید

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

من شوهرم یکم از ما پایین تره 

و خانواده خودم اصلا اینجوری نیستن و براشون مهم نیست

ولی رفتار فامیل هارو میبینم یجوریه با همسرم با اینکه مرده 

وای به حال اینکه دختر باشه طرف مقابل

اگ پسر وضع مالیش بهتر باشه اشکالی نداره ولی بالعکس دچار مشکل میشن

پسر پولدار باشه خیلیم خوبه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من مخالفم

برام مهم بود تو یه حد باشیم

به نظرمون مهمه

اگه هم اختلافی باشه پسر بالاتر

چون خانوم خودشو وقف میده اما اقا تو شرایطی که پایین تر باشه بهم میریزه

البته نظر منه

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

اره ازدواج کردن طلاق گرفتن چون پسره سرش منت میذاشت

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بنظرم بعدن مشکلاتی پیش میاد فقط اگه طرف حاضره برات همه چیز رو کنار بزنه خوبه ولی اون هم ممکنه بعد مدتی تغییر رفتار داشته باشه که طبیعی است هیچکس تا آخر یک جور نمیمونه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

من با اختلاف طبقاتی ازدواج کردم .

مشکلی ندارم و خیلی دو تایی با هم خوشبختیم .

اینجوری بود که اون باباش ۸ تا خونه و ماهی سیصد میلیون درامد داره با چند تا ماشین و کلی زمین و ...

من مامان بابام کارمندن . سه تا خونه داریم که نصفش ارث مامان بابام بوده بهشون رسیده . و درامدشون دو نفر رو هم شاید سی چهل بشه در ماه .

اون خانواده ش به شدت باز و قرتی ، مدارک تحصیلی همه زیر دیپلم من خانوادم همه لیسانس و فوق لیسانس ، مذهبی و با ایمان .

اما من برخلاف خانوادم مذهبی نبودم ، شوهرمم از باز بودن بیش از حد خانوادش شاکی بود .

و ما با هم اوکی شدیم