مسئول فروشگاهم منو نمیخواد گفت شاید عذتو خواستم چون صندوق زدنت خیلی پر استرسه
توروخدااا میشه دعا کنید عذرخواهی نخواد اخه این کارم با بد بختی پیدا کردم 😭🥺😟🥹توروخدا دعام کنید بمونم همینجا عذرمو نخواد
میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
میگه یکی الان یه تلنگر بزنه اونقدر کع تو استرس داری احتمال اینکه اشتباه بزنی جای یه جنس دوتا فاکتور کنی هست
میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹
نه یه سال دنبال کارم همینم با بدبختی پیدا کردم باشرایط من هیچ کاری جز این نبود برام
خواسته یه تلنگری وارد کنه. با آرامش کارت را انجام بده و الکی استرس نداشته باش اعتماد به نفس هم داشته ...
میگه یکی الان یه اتفاق بزنه بی افته اونقدر کع تو استرس داری احتمال اینکه اشتباه بزنی جای یه جنس دوتا فاکتور کنی هست
میگه یکی الان یه اتفاق بزنه بی افته اونقدر کع تو استرس داری احتمال اینکه اشتباه بزنی جای یه جنس دو ...
ببین سعی کن منشأ استرست را پیدا کنی، افراد بسیاری هستند با توانمندیهای کمتر از تو و استرسی ندارند. برای اتفاقی که هم رخ نداده استرس نداشته باش و خیالبافی نکن.