2777
2789
عنوان

ازدواج دوم و جدایی با دو بچه

466 بازدید | 32 پست

من ۳ماه تو دوران نامزدی عقد بودم و جدا شدم 

۴روز پیش شوهرم یک شب کامل رو نیومد خونه قبلا ها ۴ میومد اونشب پشرم مریض بود اسهال و استفراغ ولی خ ایه نکرد بیاد بچه رو ببره دکتر 

منم چون خیلی وقت بود از بی مسولیتی هاش به ستوه اومده بودم دگ دیوانه شدم۸شب رف و۷ صبح اومد پرسیدم کجا بودی شروع کرد سربالا جواب دادن و منو با لباس خونگی پرتم کرد بیرون و منم پلیس اوردم و صورتجلسه کردم 

خاستم بچمو ببرم دکتر کلید خونمو ازم گرف و نزاشت بچه رو ببرم دکتر و گف برو نمون کل بهم کتک و ...

حالا مادرش هی زنگ میزنه ک بچه ها چی میشن ی بار فرصت بده و خواهش میکنه گفتم پسرت ادم نمیشه وگرنه با جون دل داشتم بچه هامو نکه میداشتم گفتم پسرت وقتی برای من بچه ها اسایش راحتی فراهم نمیکنه از خونه دار شدن مارو دریغ میکنه از خوب پوشیدن و خوردن دریغ میکنه و پولاشو نوش قمار میکنه من تحمل ندارم دگ چون مریض شدم مشخص نیست کی بمیرم پس الکی نگو برگردم چون دعوای من و شوهرم ی روز قبل عید قربان بود اونا گوسفند خریدن هی میگه بیا بریم قربانی کنیم گفتم من زندگیم بهم خورده شما نگران قربانی هستید چقد بیخیالین گفتم 

گفتم ک بچه هامو بیار پیش خودم گف باید از شوهرت اجازه بگیرم هه تف تو ذاتشون

تازه جاری گوشی از دستش گرف میگ فقط ی بار بهش فرصت بده 

میگ منم هر هفته شوهرم بیرونم میکنه عین سگ میزنه من جواب نمیدم تو جواب نمیدی منم گفتم بلانسبت تو میری هرز گ ی میکنی ب من چ ربطی داره؟ 

طلاق خیلی سخته خیلی سخت دارم دیونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودتون متاسف باشیدلازم نبود برای من خودشو مثال بزنه و دخالت کنه

خواسته مثلا آشتی تون بده .  پشتوانه اگه داری جدا شو. 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اونم نباید دخالت میکرد تو زندگی اینا عوض اینکه بگن کارش بد بوده باهاش دعوا کنن دارن عادی جلو میدن ک ...

منم همونو میگم 

من مثال زدم گفتم تو هر ز گی کنی منم باید بکنم باید مثه تو باشم؟ گفتم من تو نیستم و دنبال این نیستم تو هرکار میکنی با شوهرت منم همون کارو کنم 

دقیقا هدفس عادی سازی بود خیلی بهم برخورد

برای خودتون متاسف باشیدلازم نبود برای من خودشو مثال بزنه و دخالت کنه

شاید اون آدم بوده خواسته مثلا یه چیزی بگه احساس همدردی کنه باهات یا تو خیال خودش خواسته بگه اوضاع منم همینه که تو فکر نکنی بقیه زندگیشون گل و بلبله و فقط تو بدبختی . از پریدنت سر جاری بدبخت مشخصه چه اخلاقی داری 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خواسته مثلا آشتی تون بده . پشتوانه اگه داری جدا شو.

میدونم ولی خیلی حرف اضاف میزنه و دخالت میکنه تو روش گفتم دخالت نکن رفته به مادرم زنگ زده خودشم متولد۸۲ خجالت هم نمیکشه افتخار میکنه هر هفته بیرونم میکنه و عین سگ کتک میخورم بخاطر بچم موندم

اره پشتوانه دارم 

بچه هم تا کی...من برگردمم با بچه هام سختی میکشم

همین الان بچه هات اواره خونه جاری و مادرشوهرن دیگه فکر کردی قمارباز عرق خورمیشینه بچه بزرگ میکنه؟ادم بود اینکالارو نمیکرد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شاید اون آدم بوده خواسته مثلا یه چیزی بگه احساس همدردی کنه باهات یا تو خیال خودش خواسته بگه اوضاع من ...

خدایی بیخیال شو دیگه نمیبینی حالش بده و عصبیه . یعنی خودت تا حالا به کسی چیزی نگفتی😐

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧