2777
2789

دخترخالم پرستاره شوهرشون میوه فروشی دارن 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه عروس نداریم ، کلا یه سر پرستار داریم شوهرش رئیس بیمارستانه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بنظرم ملاک باید اخلاق باشه در درجه اول 

خاله ام پزشکه متخصص رادیولوژی . شوهرش دیپلم داره بوتیک مردونه داره . خیییییلی آدم حسابی و شوخ طبع و با ادبه . خیلی دوسش داریم اصلا غریبه نیست برامون انگار که از اول خونه ما بوده مثل دایی هام میمونه واسمون 

خاله ام پرستار . شوهرش مغازه لوازم تحریر داره 

دختر خالم پرستار شوهرش مغازه ابزار فروشی داره 

پسرداییم پرستار خانمش خانه دار 

پسر عمم پرستار خانمش هم پرستار 

دختر خالم آزمایشگاه خونده شوهرش آتش نشانی کار میکنه 

پسرداییم مغازه لوازم تحریر داره خانومش هوشبری خونده 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید