2777
2789
عنوان

اصفهانی ها کسی تا حالا پیش دکتر بهمن خانجانی لاپاراسکوپی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 38 پست
خداروشکر گلم خدا برات حفظکنه بچه هاتون نمیشه وقتی میگن نداشته باش بدتر میگیرم بعدم این دکتره گفت تنب ...

من خواهرانه بهت میگم این عمل رو نرو و انجام نده چون خانجانی ب همه میگه 

ب دوست من ک مجرده گفته بود باکره نیستی و‌کلی طرف رو‌ترسونده بود 

من موندم آدم هایی ک نشستن تو مطبش همه میگن چون سنشزیاده تجربه داره 

یکی از خانم ها تو مرکز می‌گفت چارسالع مریضه دکتر کلانترم مشکلم رو نفهمیده رفته بود. پیش یکی از دکترای جوون مرکز مشکلش رو جلسه اول تشخیص داده بود 

بیشتر فکر کن عزیزم و یک دکتر انتخاب کن از مرکز و ادامه بده برو پیش گدازنده حدااقل تایم زیادی می‌زاره و با حوصله همه چیزو بررسی میکنه

خداروشکر گلم خدا برات حفظکنه بچه هاتون نمیشه وقتی میگن نداشته باش بدتر میگیرم بعدم این دکتره گفت تنب ...

حفظ کنه عزیزاتو ممنونم عزیزم 

یه خانمی می‌گفت زن باردار دست بزاره رو شکمش و برای زن دیگه دعا کنه باردار بشه دعا میگیره من برات اینکارو کردم انشاا.. دامنت سبز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرانه بهت میگم این عمل رو نرو و انجام نده چون خانجانی ب همه میگه ب دوست من ک مجرده گفته بود با ...

همسرم نمیزاره میگه این دکتر خوبه منم همینو میگم اینقد منو ترسوند که برم پیشش عمل کنم تا حالا هیچ دکتری منو نترسوند تا حالا چندتا دکتر عوض کردم شوهرم نمیزاره دیگه عوض کنم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
حفظ کنه عزیزاتو ممنونم عزیزم یه خانمی می‌گفت زن باردار دست بزاره رو شکمش و برای زن دیگه دعا کنه بارد ...

قربونت عزیزم انشاالله 

ن بابا خوب طرف دیگهه هبج جوره اوکی نباشه ب کاست و انتقال و... میوفته

بله خودمم میرفتم میگفتن سالمی ولی پیشنهاد ای یو ای میدادن که ادامه ندادم 

همسرم نمیزاره میگه این دکتر خوبه منم همینو میگم اینقد منو ترسوند که برم پیشش عمل کنم تا حالا هیچ دکت ...

چ‌جالب شوهر منم می‌گفت ب حرفش. گوش کن.و عمل کن گذشته ی منی 

حالا می‌خنده میگه یادته میخواستی بری شکمتو پاره کنی ببینی چته😂

ن گلم یادم نیست اما اگه ذخیرت پایینه حتما فریز کن تا موقع درمان مشکل پیدا نکنی

ن ذخیرم بالاست همین خانجانی گفت اصلا آزاد نمیشن جمع میشن همونجا

بله خودمم میرفتم میگفتن سالمی ولی پیشنهاد ای یو ای میدادن که ادامه ندادم

منم داروهای آی یو آی رو مصرف کردم رفتم گفتن نتیجه نداده برو استراحت ولی من اون دوماه مرتب رابطه داشتم میگفتم این همه دارو مصرف کردم شاید گرفت و هر دوبار شد

چ‌جالب شوهر منم می‌گفت ب حرفش. گوش کن.و عمل کن گذشته ی منی حالا می‌خنده میگه یادته میخواستی بری شکمت ...

عزیزم آره میگه عمل کن دیگه دارو فایدت نداره من خواهرمو تنبلی داشت پلی کیستیک ولی یه بچه داره باردارم هست ولی مامانم میگه ن تبلی اون با تو فرق داره از تو زیاده آزاد نمیشن خلاصه همه میگن عمل کن ولی من می‌دونم این دکتر کارش لاپاراسکوپی و میترسونه که آدم بره تازه هزینشم ۶۰ ملیونه گفت اگه داری بیا عملت کنم

منم داروهای آی یو آی رو مصرف کردم رفتم گفتن نتیجه نداده برو استراحت ولی من اون دوماه مرتب رابطه داشت ...

منم این ماه رشد نکردن ولی من قبلاً تنبلیم خفیف بود حالا پر کیست ریز شده یعنی بخاطر استرس اینجوری شدم

عزیزم آره میگه عمل کن دیگه دارو فایدت نداره من خواهرمو تنبلی داشت پلی کیستیک ولی یه بچه داره باردارم ...

مشکلت مشکل هادی نیست عزیزم 

برو زیر نظر یه دکتر ددییگه و پیاده روی رو روزانه یک ساعت داشته باش و دارو ها رو استفاده کن 

مشکلت تقریبا مشکل منه

منم ذخیره خوب بود اما تخمک هام ضعیف بود و آزاد نمیشد و تنبلی شدید 

دکتر دهقانی گفت همینجور ک این داروهارو مصرف میکنی پیاده روی هرروز داشته باش 

منم این ماه رشد نکردن ولی من قبلاً تنبلیم خفیف بود حالا پر کیست ریز شده یعنی بخاطر استرس اینجوری شدم

کیست های این مدلی با یه دوره مصرف ال دی و پیاده روی می‌ره 

من تجربم دیگه رفته بالا 😂