2777
2789

برای تنبلی تخمدان بعدش باردار شدید 

کاره دکتر خوبه تشخیصش درسته 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
توروخدا نرو پیش این دکتر من رفتم قبلا و خدارو هزار بار شکر ک دکترمو عوض کردم اگر اصفهانی که خوب برو ...

چرا عزیزم مگه دکتر بدیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رفتم پیشش یه دیونه از من ساخت 

همش میگفت برو تا ده روز دیگه هشت کیلو اگه کم نکردی نیا 

من کم کاری تیروئید دارم خیلی سخت وزن کم میکنم گفتم آقا من وزنم ثابت مونده 

کلی طب سوزنی و... برای وزن رفتم و رفتم پیشش

گفت سونو و هیچیت مشکل نداره من باید بیایی شکمت رو پاره کنم ببینم داخلش چخبره ینی شوک شده بودم و همسرتم عمل کنم 

داشتیم ب این فکر میکردیم هتل بگیریم و پنهانی این کارارو بریم بکنیم ک من ترسیدم و نرفتم 

رفتم کلینیک پیش دکتر دهقانی و با مصرف یک دوره داروی تحریک تخمک باردار شدم

چرا عزیزم مگه دکتر بدیه

حس میکنم با علم پیشرفت نکرده 

الان خیلی علم پیشرفت کرده اما ایشون هنوز از روش های تهاجمی استفاده می‌کنه 

یه زمانی دکتر کار کشته بوده و مریض داشته الآنم رو اون حساب مریض داره 

کسی ک اصفهان هست حیفه برای بارداری از کلینیک ناباروری و شهرک سلامت بگذره و بره پیش ایشون 

دکتر من دهقانی بود دوبار باردار شدم پیشش اما رفتن تهران 

برو کلانتر اگه نوبتت نداد خالصی .گدازنده و هر کدوم بری خوبن 

گدازنده فوقولاده با حوصله هست من مراقبت هامو پیشش میرم 

وقتی رفتم پیشش یه دیونه از من ساخت همش میگفت برو تا ده روز دیگه هشت کیلو اگه کم نکردی نیا من کم کاری ...

گلم من خیلی داروی تحریک تخمک استفاده کردم باردار نمیشم یه بار شدم سقط شد قبلاً مرکز ناباروری خیلی رفتم ولی بی نتیجه دکتر قبلیمم اسماعیل زاده بود که عوضش کردم اومدم پیش این برام آزمایش ذخیره تخمدان نوشت دادم وقتی دید گفت تنبلی داری بیا عملت کنم برا سه ماه بهم لتروزول داد خوردم بی نتیجه این دفعه هم لتروزول با سینال اف که رفتم سونو انجام داد خیلی ترسوندم که تخمکات رشد نکردنو باید عمل کنی لاپاراسکوپی

حس میکنم با علم پیشرفت نکرده الان خیلی علم پیشرفت کرده اما ایشون هنوز از روش های تهاجمی استفاده می‌ک ...

قبلاً رفتم بخدا دکترا اصلا اهمیت نمیدن به آدم فقط پولو میبینن موندم چه کنم خسته شدم از ناباروری و استرس این دکترم که دیگه خیلی ترسوندم که پلی کیستیکی

گلم من خیلی داروی تحریک تخمک استفاده کردم باردار نمیشم یه بار شدم سقط شد قبلاً مرکز ناباروری خیلی رف ...

خانجانی ب همه این عمل رو میگه متاسفانه 

پیشنهاد من دکتر های مرکز هست بازم خودتون میدونید من ک همیشه خداروشکر میکنم ک پیش خانجانی ادامه ندادم 

یه چیزی بگم موقع اقدام استرس رو از خودت دور کن من هر دوبار رفتم سونو و تخمک هام رشد نکرده بود گفتن برو دوماه دیگه بیا من من منتظر اون روز بودم ک دوباره برم و بدون استرس و بدون فکر کردن ب بارداری رابطه داشتم 

وقتی رفتم پیشش یه دیونه از من ساخت همش میگفت برو تا ده روز دیگه هشت کیلو اگه کم نکردی نیا من کم کاری ...

عزیزم تنبلی داشتی یعنی پلی کیستیک بودی مشکل همسرت چی بود

قبلاً رفتم بخدا دکترا اصلا اهمیت نمیدن به آدم فقط پولو میبینن موندم چه کنم خسته شدم از ناباروری و اس ...

من پیش خیلی از دکتر های مرکز رفتم و راضی ام جز میر حسینی ک آزمایشات منو حتی دقیق بررسی نکرد 

انشاا.. دامنت سبز بشه از ته دلم دعا کردم برات 

عزیزم تنبلی داشتی یعنی پلی کیستیک بودی مشکل همسرت چی بود

تنبلی تخمدان شدید داشتم و تخمک های ضعیف 

همسرم را گفتن اسپرمس ضعیفه و همونجا مرکز رفت اورولوژیست مکمل های آبی رنگ داد یک ماه خوب شد 

خانجانی ب همه این عمل رو میگه متاسفانه پیشنهاد من دکتر های مرکز هست بازم خودتون میدونید من ک همیشه خ ...

خداروشکر گلم خدا برات حفظکنه بچه هاتون نمیشه وقتی میگن نداشته باش بدتر میگیرم بعدم این دکتره گفت تنبلی داری بیا عمل موندم چ کنم هشت ساله هر دکتری رفتم گفتن سالمی حالا این اینقد شلوغش کرد من گرخیدم اصن مشکلمم پلی کیستیکم 

من پیش خیلی از دکتر های مرکز رفتم و راضی ام جز میر حسینی ک آزمایشات منو حتی دقیق بررسی نکرد انشاا.. ...

انشالله عزیزم ممنونم 

تنبلی تخمدان شدید داشتم و تخمک های ضعیف همسرم را گفتن اسپرمس ضعیفه و همونجا مرکز رفت اورولوژیست مکمل ...

من تو اون مرکزم میرفتم میگفتن اونجا مال کاشته و نرو اونجا و  اصلا هر دکتری میرم انگاری خوب نیست

تنبلی تخمدان شدید داشتم و تخمک های ضعیف همسرم را گفتن اسپرمس ضعیفه و همونجا مرکز رفت اورولوژیست مکمل ...

عزیزم نمیدونی عدد ذخیره تخمدانت چند بود