2777
2789
سلام با رم ریدر امتحان کنید ولی معمولا باید رم فرمت بشه و این ارور رایج هست

کلا آخه چیزی نمیاره انداختم دیدم فایلم شبیه ویروسی ها شده زود از گوشیم درآوردم دیگ انداختم گوشی نیاورد رم رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا آخه چیزی نمیاره انداختم دیدم فایلم شبیه ویروسی ها شده زود از گوشیم درآوردم دیگ انداختم گوشی نیاو ...

با رم ریدر به لپتاپ با کامیپوتر وصلش کنید 

با سیف مود ویندوز امتحان کنید 

احتمال برگشت اطلاعات خیلی کمه ولی امتحانش ضرر نداره 

با رم ریدر به لپتاپ با کامیپوتر وصلش کنید با سیف مود ویندوز امتحان کنید احتمال برگشت اطلاعات خیلی کم ...

ببخشید شما چه راه حلی پیشنهاد میدین برای ذخیره عکس و فیلم

من رم و فلشم همیشه باعث شدن عکسای مهمم پاک شن

یا پر شد یهو نیاورد

یا ویروسی شدن

موندم بخدا

ببخشید شما چه راه حلی پیشنهاد میدین برای ذخیره عکس و فیلممن رم و فلشم همیشه باعث شدن عکسای مهمم پاک ...

عکساتون رو فشرده سازی کنید فایلشو داخل پیام رسان های خارجی مثل تلگرام ذخیره نگه دارید برای همیشه هر وقت پاک شد مجدد بتونید زنده کنیدش یا میتونید از عکس هاتون بک اپ تهیه کنید که از دستش ندین یا ی فلش مخصوص برای عکس هاتون کنار بذارید و فقط برای برگشت اطلاعات ازش استفاده کنید