من وارد ۸ هفته شدم الحمدلله سونو قلبی و...رفتم همه چی نرمال قراره دوهفته دیگه غربالگری برم میخواستم اونموقع غربالگری به مادر پدر همسرم بگم ولی خواهرم انقدر ذوق داشت وعجول بود (رابطش با مادرشوهرم خوبه) سریع زنگ زد به مادرشوهرخبر رو گفت ومادرشوهرم به کل خانوادش گفت 😂 و من الان به شدت عصبانی ام 😂🙂
۲ ماه؟اره خب برای فامیلای مادرشوهر زود بود ولی خب کاش شوهرت به مادرش هم خبر رو میداد هم میگفت تا ۴ ماه به کسی نگه خب همونطور که مادر شما میدونه اونم باید بدونه ، عادیه حالا که گفته اشکال نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگن نکید چون بچه تا یه مدت ممکنه دور ازجون شما بیوفته و عیب رو دختر نذارن وگرنه چه عیبی داره اتفاقا شوهرت بیشتر رعایت میکنه و خوانواده ها بیشتر هوات رو دارن بیخیال باش حرص نخور واس بچه خوب نیست