2777
2789

یاباهیچ کس رابطه‌ی ندارند یعنی چطور  باتنهایی کنار میایید خدانکرده خودتون یا بچه‌ها تون بیمار بشن با هر اتفاقی بیفته خدایی نکرده دور از جون چکار می میکند اصلا کسی  هست  همچین شرایط را  داشت باشد به راهنمایی تون احتیاج دارم   

کابر قدیمی هستم 

من دور از خانوادمم

ولی خب باز مادرشوهرم اینا هستن 

پسرکم ک مریض میشه میاد چندساعتی پیشمون

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دور از خانوادممولی خب باز مادرشوهرم اینا هستن پسرکم ک مریض میشه میاد چندساعتی پیشمون

بازم خداروشکر مادرشوهر ت هست منم خونه یکی از بستگانم بو خیلی اذیتم میکردن و ازم سواستفاده میکردن فعلا  قطع ارتباط کرده نمیدونم  عاقبتم  چی  میشه 

کابر قدیمی هستم 

خیلی سخته 

یه وقتایی دلم میخواد یکی همینجوری بیاد در خونمون رو بزنه حتی اگر اشتباه اومده باشه🥲

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)